Recenze Biolit Plus Stop pavoukům 400 ml

Recenze Biolit Plus Stop pavoukům 400 ml

Biolit na pavouky je kontaktní a povrchový insekticid v podobě aerosolu s moderním aplikátorem. Slouží pro použití v domácnostech na přímé usmrcení pavouka a jiného lezoucího hmyzu jako jsou mravenci, švábi, blechy, štěnice, rusy, rybenky, škvoři, larvy molů nebo pro aplikaci na povrchy, kde se pavouci vyskytují (zdi, stropy, podlahy, rohy) a na cesty, kudy se dostávají dovnitř. Účinnost…

pavelkrecek5. prosince 2025

pravdou je, že jsem ho ještě nevyzkoušel :-)

Explorer4420. listopadu 2024

Raději aplikovat venku, je dost cítit i po delší době.

Registrovaný uživatel22. září 2022

Pavouci okamžitě padali, spray funguje skvěle

Han Ju5. září 2022

Všude o výrobku uvádí, že je bez parfemace a zápachu. Tak to není vůbec pravda. Po aplikaci tím byl cítit celý dům, manžel mi řekl, že nevypudím pavouky, ale jeho. Pavouci zatím postřik neberou v potas a nadále mi lezou po zdi.

Registrovaný uživatel9. srpna 2022

Mám děsnou fobii na pavouky a tak mi nezbývá, než je postříkat ,ale i tak mám problém s tím postříkáním, ale dá se to.

Registrovaný uživatel28. září 2021

Zdá se, že to ty mrchy z mýho balkonu fakt dostalo. Jednoho jsem tím zabila osobně a hrozně dlouho sebou cukal a pak chcípnul. Rozhodně koupím znova.

Celkem to smrdí a asi není úplně ideální jíst bylinky tím postříkaný, tak jsem na balkoně musela zrušit kytky, abych se tam mohla se sprejem vyřádit.

Registrovaný uživatel30. června 2021

Funguje výborně, na místech po aplikaci se pavouci nějakou dobu nevyskytují.

Registrovaný uživatel19. července 2019

Kde jsem použil, pavouci a pavučiny zmizely

za tu cenu, výborný prostředek