Recenze Bioline Enterosgel sáček

Recenze Bioline Enterosgel sáček

Enterosgel je velmi vhodný při poruchách činnosti trávícího ústrojí, akutních průjmech, zažívacích potížích, potravinových alergiích, odstraňování škodlivin a toxinů z těla. Sáček můžete rozmíchat v nápoji, obyčejné vodě nebo jej lze aplikovat přímo do úst.

ivonit4. června 2025

Funguje na 100%. Začali jsme ho používat pro syna s histaminovou intolerancí ve 4letech,na základě doporučení jedné lékárnice. Od té doby ho vozím na všechny výlety sebou. Funguje dobře na vyčištění střev od bakterií. Okamžitý nástup během pár minut.Hodně trpěl na bolavé bříško a průjmy.

Možná cena. Ale když zjistíte jak funguje,je to k nezaplacení.

chaloupj24. října 2024

Kupuji delší dobu, pomáhá.

Používám v případě i pro pejska dle doporučení veterináře.

dana1. října 2024

Enterosgel je úžasný, používáme i u dětí, ve slazeném čaji jej nenápadně rozmíchaný vypijí. Na průjem skvěle působí a dá se dobře kombinovat i s dalšími léky.

Registrovaný uživatel18. srpna 2024

nevím o účinějším produktu

doporučuji každému

Registrovaný uživatel30. října 2023

Vyzkoušeno doporučuji

Registrovaný uživatel18. října 2023

Velmi pomohl při průjmu, dobře "polykatelny"

Registrovaný uživatel14. února 2022

Bez běžných alergenů Vhodný i pro miminka Znatelně lepší stolici

Podle příbalove informace nacatou dávku není možné uchovávat. Pokud si koupíte tentýž přípravek v tubě, má trvanlivost 30 dní od otevření.

Výborný střevní sorbent bez alergenů. Vychytává toxiny pri pokazenych střevech, stolicí odchazi ven z těla. Nám byl doporučen dětskou MUDr. pro dítě s AE. Mohu potvrdit, že stolice se lepsi. Doporučuji.

Registrovaný uživatel14. června 2021

Funguje rychle, spokojenost.