jemný, príjemný na pleť
prospešný na pleť

jemný, príjemný na pleť
prospešný na pleť
Používám jako noční. Krásně suchou a citlivou pleť promastí a ošetří. Používám dlouhodobě a jsem stále spokojená.
Nádherně osvěžujíci, výživný a hydratačni. Ja to tak cítím a doporučuji svým kamarádkám.
Mimořádně přínosný pro pleť.
Lehký, příjemný, dobrý
Po několika letech jsem našla krém, který mi vyhovuje, je lehký, plní svou funkci, má jemnou vůni a cena mě taky nezruinuje
Je velice příjemný na obličeji, pleť po něm je hladká a pěkná.
Krém, který zohledňuje problematickiu pleť, jemná konsistence, možnost použít ráno a večer
Používám převážně v zimě jako noční krém, když je pleť dost vysušená.
Skvěle promastí a přitom se dobře vstřebává.
Příjemný krém, výborný pro citlivou zralou pleť
Vhodný i pro velmi citlivou pleť, lehká konzistence která se snadno aplikuje na obličej včetně očního okolí. Můj problém býval po aplikaci dříve používaných krému, že za krátkou dobu docházelo k nepříjemnému pnutí kolem očí a bylo nutno krém odstranit. Od té doby co jsem začala používat krém Bioderma sensibio Riche všechny potíže zanikly a já jsem velmi ráda, že tento produkt existuje a mohu jej denně používat.
Hrdličková Marie
Velmi dobře se vstřebává, zklidňuje pokožku, vhodný i pro oční okolí - naprosto nedráždí. Zjemňuje vrásky, hydratuje na téměř 10 hodin. Vhodný na den i noc.
Balení v tuhé tubě znamená, že po zdánlivém vypotřebování (když už nic nejde běžně vytlačit) zůstane v tubě ještě cca 20% krému. Pak to chce trochu kreativity.
Velmi dobrý krém pro dráždivou citlivou pokožku. Doporučila bych balení v menších kelímcích.
Byl mi doporučen v lékárně.
Dobře se nanáší na pleť, kterou mám pak vláčnou.
Denně ráno i večer.
Mám intolerantní pokožku a tento krém, je jediný, který mně nedělá žádný problém. Naopak pleť zklidňuje a příjemně hydratuje. Používám ho i pod makeup.
Pro citlivou pleť opravdu zklidňující !Spokojenost.
Manželka ho používá dlouhodobě.Hodně vláčný.Ráno i večer.
Prostě jí sedí!!!!!!!!!!
Skvělá textura, bez parfemace, skvělý na citlivou pleť
Skvělý krém na citlivou smíšenou pleť.
Nejlepsi pletovy krem,ktery jsem kdy mela.Pouzivam ho uz nekolik let..s jeho pomoci jsem se zbavila velmi citluve pleti,se kterou jsem mela dlouhodobe problemy