Pleťové sérum Recenze Bioderma Pigmentbio Noční sérum 50 ml

Recenze Bioderma Pigmentbio Noční sérum 50 ml

Bioderma Pigmentbio noční sérum je založeno na Lumireveal technologii inspirované předními léčebnými postupy dermatologů, která obnovuje původní zářivost pokožky. Pomáhá regulovat tvorbu melaninu a podporuje buňkovou obnovu s korekčním a preventivním zesvětlujícím efektem. Tento produkt obsahuje účinnou látku, která stimuluje produkci kolagenu pro hladkou pokožku. Svěží a lehká textura.

lenkam7. listopadu 2025

Kupuji poprvé, lehký krém, krásně voní, příjemný, dobře se vstřebává. Uvidím zdali výsledky se projeví.

Plastová krabička. Chce to sklo, to buď recyklovat nebo ho používám na vlastní mastí. Plasty jsou všude kolem takže za mě by měli přemýšlet ekologicky.

verahra4. června 2024

po natření krému je mi příjemně.

Registrovaný uživatel5. října 2023

Nemá žádný účinek

Registrovaný uživatel7. července 2022

příjemné

Registrovaný uživatel24. února 2022

Používám 2 roky od jara do léta, výborně fuguje. Příjemný n pleť, dobré vstřebávání.

Registrovaný uživatel8. srpna 2021

Nevidím žiaden výsledok.

Registrovaný uživatel30. dubna 2021

řekla bych to asi obecně. Všechny výrobky od Biodermy mně maximálně vyhovují. Když napíšou, že je něco hydratační pro akne citlivou pleť, tak si můžete být jistí, že je to pravda. Jsem spokojená.

Registrovaný uživatel4. srpna 2020

Komplet, s celou řadou Bioderma Pigmentbio, opravdu funguje. Používám měsíc. Pigmentační skvrny jsou výrazně světlejší.