Asi nejlepší mléko na opalování co jsem vyzkoušela. Krásná a jemná vůně, perfektní sluneční ochrana.

Dobře se roztírá. Nelepí. Kupujeme opakovaně.
Velké balení za dobrou cenu.
Velmi dobře se roztírá.
Hezká vůně.
Žádná sluneční vyrážka - musím vyzdvihnout!
Doporučuji všem, kdo mají problém se sluneční vyrážkou.
Nejlepší krém na opalování pro citlivou pokožku. Používáme celá rodina, krásně se roztírá.
Velmi dobře se roztírá
Dobrá aplikace opalovacího mléka ve spreji.
Uzasna aplikace, lehce se roztira a vstřebává.
Nejlepsi opalovak, co jsem kdy koupila
Skvělý výrobek, dobře se roztírá, koupila jsem dětský Bioderma SPF50 na první tři dny u moře, potom Bioderma Photoderm sprej SPF30 - nelepí, vodě odolný, příjemný ,nebyla žádná sluneční alergie.
Stačí namazat 1x
Nemám žádné výhrady. Dobře se rozmazává.
Skvěle chrání proti spálení
Kvalitní produkt
Velké balení, dobrá cena i značka.
Krásně se nanáší diky pumpicce. Výborně se roztírá.
Koupím znovu. Stridala jsem SPF 50, stejné balení. Na 15 dní u moře pro dva rozměrově velké lidi idealni balení. Diky Bioderma jsme se rano namazali a cely den u vody a nespálili jsme se . Zbylo nám na léto, vždy spotřebují v jednom roce.
Skvěle se roztírá a chrání.
Dobře se roztírá, příjemně voní
Rozstřikuje hodně do šířky
Výborný opalovací krém, osvědčilo se nastříkat do dlaně a pak roztírat.
Opravdu "family" balení za dobrou cenu pro celou rodinu a hlavně vhodné i pro atopiky. Já i děti jsme snášeli velice dobře. Koupeno společně s Bioderma after sun (500 ml) a bioderma SOS sprej.
Bioderma
Rodinné balení
Vhodné pro děti (i pro maličké)
Snadné použití
Příjemná konzistence a vůně
Dá se sehnat za lepší peníze, ale je nutné srovnávat. Jinak je to dražší opalovací přípravek.
Rozhodně doporučuji. Vhodné pro celou rodinu (i pro děti - do 2let jsem, ale používala SPF 50) Příjemná konzistence a vůně. Snadné použití.