Samoopalovací přípravek Recenze Bioderma Photoderm Autobronzant Spray 150 ml

Recenze Bioderma Photoderm Autobronzant Spray 150 ml

Samoopalovací hydratační aerosolový sprej. Dodává pokožce přirozený odstín a zároveň pokožka získává rovnoměrné a plynulé tónování. Unikátní dlouhotrvající účinek a výrazná hydratace. Kombinace aktivních tónovacích látek DHA se speciálním difůzním systémem, který rovnoměrně rozptýlí DHA v pokožce.

Registrovaný uživatel3. září 2024

Špatně se obsah dostává ven , ucpává se

petrikova.tatana19. května 2024

Kupuji opakovaně

Kupovat budu i nadále ovšem bez dalších poplatků

Registrovaný uživatel10. srpna 2023

Nedostatečné množství plynu ve spreji. Po stisknutí spreje nestrika stejnosměrným tlakem, ale spis vytéká nestejně množství tekutiny, tak se i po rozetreni udělaly ošklivě fleky na kůži.

Registrovaný uživatel9. srpna 2023

Objednala jsem 5 kusu a vsechny jsou vadne! pri aplikaci sprej tece vsude okolo, uchazi to a steka to vsude ... bohuzel jsem velmi nespokojena :-((((

Registrovaný uživatel3. srpna 2023

opakovaně používám, barva je přirozená

osvědčené, zase objednám

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

Málo zbarvuje kúži

Registrovaný uživatel19. července 2022

Spray mi doporučila moje rodinná příbuzná, byla krásně přirozeně opálená v zimě, tak jsem se jí ptala, jak toho docítila. Největší výhodou produktu je aplikace v podobě spreje, rovnoměrné nanášení a žádné fleky, špinavé ruce. Přirozená barva. Používám po koupeli cca 3x týdně, krásná barva, po zimě, než se člověk opálí sluníčkem, je to ideální řešení.

U jednoho výrobku se mi došel "vzduch", takže víc jak polovina zůstala uvnitř a nešlo už používat. To samé se stalo i kamarádce.

Registrovaný uživatel2. dubna 2021

Nemusi se roztirat Velmi jemny rozstrik Nedela fleky na obleceni

Malinko smrdi, ale to vsechny samoopalovaky