Přípravek na opalování Recenze Bioderma Photoderm Aquafluide netónovaný fluid SPF 50+ 40 ml

Recenze Bioderma Photoderm Aquafluide netónovaný fluid SPF 50+ 40 ml

Bioderma Photoderm Aquafluide představuje maximální ochranu obličeje s unikátní texturou suchého krému. Kombinací sférických pudrů a silikonu vykouzlí sametově matný vzhled vaší pleti. Přesto zajistí dlouhotrvající hydrataci. Díky unikátnímu patentu buněčné Bioochrany v kombinaci se slunečními filtry chrání pokožku do hloubky, aktivuje přirozené reparační mechanismy a zaručí pokožce maximální…

Registrovaný uživatel17. června 2025

Velmi dobrá roztíratelnost, tenká vrstva krému.

spulik1815. června 2025

když berete kortikojdy tak tento krém je nejlepší i na velmi citlivou pokožku

jithruskova5. dubna 2025

Bohužel jsem produkt nedostala, nebyl na skladě..., doptávala jsem v březnu?, měl být od dubna. Musela jsem vzít zavděk jiným, protože mám vitiligo a silné jarní paprsky se neptají, kdy bude k mání. Škoda. Jitka Hrušková

petrazdanska7. června 2024

Nemastí pleť Neucpává póry a pleť může dýchat Po pár vteřinách po nanesení zmatňuje Nekomedogenní

Je dokonalý, první SPF krém na obličej, který můžu používat. Všechny ostatní jsem nakonec po chvíli musela umýt, jak mi byly na pleti nepříjemné. Takže jsem šťastná, že mám konečně možnost chránit se před sluncem a cítit se svěže.

zmeskalovi19. května 2024

Spokoenost.

mikala7828. listopadu 2023

Nelepí, nedusí a hlavně bez parfemace, což je pro mou atopickou pokožku s rosaceou naprosto ideální. Za mne nejlepší na trhu.

Registrovaný uživatel2. srpna 2023

Perfektní konzistence pod makeup, vysoka UVA i UVB ochrana

Vyšší cena

Registrovaný uživatel10. června 2023

Vysoký faktor, vysoká ochrana, značku Bioderma doporučuji, tento produkt používám dlouho a jsem s ním spokojená

Registrovaný uživatel25. června 2022

Perfektně se roztírá a nemastí.

Registrovaný uživatel13. června 2022

Pleť není mastná a skvěle chrání před sluncem