Pleťový krém Recenze Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30 40 ml

Recenze Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30 40 ml

Zjemňuje, rozjasňuje a chrání v jednom jediném kroku! To jsou vlastnosti sametového krému Bioderma, který ocení citlivá a dehydratovaná pleť. Hydrabio Perfecteur okamžitě pleť vyhlazuje a zlepšuje její přirozený vzhled. Díky emulzi inspirované strukturou kůže, aktivní látky patentu Aquagenium pronikají hlouběji do pokožky a účinněji aktivují přirozený hydratační proces. Krém je obohacen o…

d.sauerova14. září 2025

Příjemná vůně, viditelné okamžité zlepšení.

Vstřebává se pouze částečně

Hydratační gel Hydrabio je lepší

zd.fojtikova6. května 2025

Rychle se vstřebává, vejde se do kabelky

jarmila.honzova29. června 2024

Silna alergicka reakcia, cervene flaky na tvari... Silny pocit palwbia... Biodermu pouzivam dlgo, tento vyrobok som pouzila prvy krat...

krejmiki12. června 2024

Hustější kremovitá konzistence, hezky voní opravdu je citit SPF faktor., doporučila bych ho v létě kdy je horko a slunce páli a člověk se nemaže běžně krémem na opalování kdyz jde do práce… nebo u moře, když jdu na snídani. Za mě super

obluci20. února 2024

Za mě nejlepší denní krém i pro moji citlivou pleť.

Registrovaný uživatel24. ledna 2024

Byl mi doporučen kožní lékařkou, kupuji již několik let. Je příjemný na roztírání, s pumpičkou (dávkovačem), jemnou vůní. Jsem velmi spokojená. Krém má ochranný faktor SPF30

Registrovaný uživatel1. září 2023

Příjemně se roztírá, mám citlivou pokožku, ale krém mi nedělá žádný problém, jsem spokojená.

snad jen cena by mohl být nižší

Jsem spokojená s tímto výrobkem

Registrovaný uživatel13. července 2023

Mám citlivou, suchou pleť se sklonem k atopii a tento krém snáším velice dobře. Je hutnější a přesto se dobře a rychle vstřebává. Vyhovuje mi, pleť mi připadá celkově vyživená a svěžejší.

Uvažuji, že si krém opět koupím.

Registrovaný uživatel16. června 2023

- dobře se roztírá - nemám flekatý obličej - spf30

- pro mne bohužel cena

Nemohla jsem najít krém, který by vyhovoval mé pleti. Vždy jsem měla flekatý obličej. Tento krém používám 3 roky a jsem naprosto spokojená. Krásně se roztírá.

Registrovaný uživatel8. června 2023

Moc tekutý, skoro jako voda. Jinak na mou zralou, suchou pleť skvělý

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

používám vždy v létě kvůli spf, balení vydrží tak akorát od června do srpna, kdy je nejvíc sluníčka, pleť heboučká, vyhlazená, hydratovaná, neleskne se, nelepí, mé mastnější pleti naprosto vyhovuje

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

Dobře se vztřebává.

Registrovaný uživatel28. června 2022

Hezký se roztírá, příjemná konzistence.

Zanechává mastný film na obličeji.

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

Zlepšení pleti, je hladší, méně vrásek. Ochranný faktor 30 funguje, nejsem spálená :)

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

Kupuji už po několikáté... moc mi vyhovuje