Recenze Bioderma ABCDerm Péri-Oral reparační krém 40 ml

Při kontaktu úst se slinami, dudlíkem či hračkou snadno dochází k podráždění jemné pokožky v oblasti dětských úst. Bioderma ABCDerm Péri-Oral uklidňuje podráženou pokožku v okolí úst miminek a malých dětí. Díky patenu Amylpriv (patent společnosti Bioderma) bojuje se začervenalou a svědivou pokožkou. Krém rovněž chrání pokožku před působením vnějších vlivů, jako je například vítr či chladné…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Bioderma ABCDerm Péri-Oral reparační krém je účinný při léčbě periorální dermatitidy, ekzémů a podrážděné pokožky v oblasti obličeje. Většina uživatelů zaznamenala rychlé zklidnění a zmírnění obtíží, i když u některých byl nástup účinku pomalejší. Krém je vhodný pro citlivou pokožku a pro všechny věkové kategorie.

• Účinný na periorální dermatitidu a ekzémy v oblasti obličeje
  • Zklidňuje podrážděnou a citlivou pokožku
  • Rychle zmírňuje zarudnutí a vyrážky
  • Vhodný pro děti i dospělé
  • Jemný a lehký při aplikaci
  • U některých uživatelů pomalejší nástup účinku
  • Někteří zmiňují, že zlepšení mohlo být ovlivněno i jinými faktory (např. počasím)

Registrovaný uživatel23. února 2026

Výborný krém, dceři vyléčil podráždění kolem úst.

S krémem jsem naprosto spokojená. Vyléčil zarudnutí kolem úst, které jsem neúspěšně léčila 2tydni. Za mě super,skvělý krém.

zuzana8. března 2025

Příjemný krém na vyrážku kolem rtů, zatím jsem mazala dceři 3x, jak zabere

EvaRieciciarova6. února 2025

Zatím používám pouze dva dny. Červenání v oblasti nosu a úst se mi zklidnilo. Zatím ale ještě nezmizelo. Koupila jsem i jiný produkt - Sudocream - který má stejné účinky a nestojí ani polovinu toho co tento krém.

Registrovaný uživatel25. prosince 2022

Funguje skvěle a rychle

Registrovaný uživatel17. dubna 2022

Vnuk měl ekzém na tváři a bradě,po namazání se pomalu ztrácel . Nyní je bez . Používáme vždy, když se objeví

Registrovaný uživatel19. září 2021

Som velmi spokojna,odporucam.

Registrovaný uživatel10. března 2021

vhodný na citlivú aj podráždenú pokožku jemný a ľahký

relatívne dlhá doba, kým začal krém účinkovať, aj to mám dojem, že skôr pomohlo môjmu problému viac počasie ako krém.

Ak by nebolo rúškové obdobie a mala by som stále ekzém nad perou, tak by som hľadala iný krém, pre mňa osobne nič moc...

Registrovaný uživatel30. prosince 2020

Dcera používá na rozpraskane rty. Super.

Registrovaný uživatel6. září 2020

trpěla jsem několik let na periorální dermatitidu a po několika dnech používaní přípravku došlo k výraznému zklidnění a po několika týdnech k vymizení obtíží