Recenze Bioderma ABCDerm Baby Squam krém 40 ml

Recenze Bioderma ABCDerm Baby Squam krém 40 ml

Přípravek péče při redukci zvýšeného šupinatění rohové vrstvy pokožky a intenzivní zvlhčování, který pomáhá odstranit seboroickou dermatitidu. Originální formule v přípravku ABCDerm Babysquam spočívá ve dvou keratolytických aktivních složkách. Arabinogalaktan a estery kyseliny mléčné přispívají k odstraňování šupinaté pokožky. To optimalizuje průnik a účinnost zvlhčujících a změkčujících činidel…

dok24. března 2024

přípravek funguje bezvadně, již po prvním použití začala seborea ustupovat, po 4 -5 cyklech ustoupila téměř celá, teď už jen malý kousek

přípravek trochu zapáchá, ale důležité je, že funguje

Registrovaný uživatel19. ledna 2023

Výborný přípravek, mohu jen doporučit. Používali jsme u 4 měsíční vnučky na seboreu ve vláskách. On narození jí nevoněla hlavička, měla tam šupiny. Po 14 dnech má hlavičku krásně čistou a začaly ji růst i více vlásky.

Jedině cena, ale určitě nelituji a stojí to za tuto investici.

Ni.tta20. prosince 2022

Pomohl úplně minimálně, za mě vyhozené peníze.

Registrovaný uživatel30. listopadu 2022

Během několika použití šupiny krásně mizí. Vlasy se dobře umyjí a nezůstávají mastné.

Registrovaný uživatel15. února 2022

Funguje na odstranění mléčných krust

Registrovaný uživatel6. září 2021

Po týdnu užívání šupinky na hlavě zmizely.

Registrovaný uživatel20. dubna 2021

Seboroidní dermatitida opravdu mizela před očima :)

Registrovaný uživatel7. dubna 2021

Okamžitě synovi pomohl. Doporučuji

Registrovaný uživatel15. března 2021

Dcerce pomohl na seboreu v obočí, žluté krusty šly krásně vyčesat jemným kartáčkem.

Registrovaný uživatel10. března 2021

Vhodný na různé kožní problémy.

Registrovaný uživatel18. února 2021

Funguje po prvnim natreni

Registrovaný uživatel20. dubna 2020

- kladné recenze - osvědčená značka - příznivá cena

Dceři (2,5 roku) jsem na pokožce hlavy objevila malé šupinky seborrea, kterých se dá v tomto věku těžko zbavit olejem apod., jak se doporučuje u kojenců. Proto jsem hledala vhodné řešení a na základě pozitivních hodnocení ostatních rodičů jsem zakoupila tento krém. Už po prvním použití (namazala jsem pěšinky krémem, nechala 30 minut působit a ve vaně ještě při mytí vlasů pročesala hřebínkem) byl vidět rozdíl, že se šupinky ztrácely. Zatím jsme použili dvakrát a je vidět, že výrobek pomohl. Součástí je aplikátor, takže na pěšinky se snadno nanáší. Trochu horší aplikace může být u kojenců, když potřebujete větší množství na celou hlavu, ale i to se dá zvládnout.