Recenze Bio Ionic 10X Pro Styling Iron

Profesionální žehlička na vlasy Bio Ionic 10X Pro Styling Iron s vibračními žehlícími plochami, které dodávají vlasům hebkost a lesk. Pulzující mikrovibrace narovnávají vlasy rovnoměrně, tudíž je styling rychlejší. Biokeramická topná tělesa zajišťují rovnoměrnou a konstantní teplotu. Zaoblená špička žehličky zajišťuje variabilní styling od kořínků.

2 recenze

Registrovaný uživatel20. října 2022

Produkt jsem si vybrala na doporučení kadeřnice, která jej používá. Tuto žehličku můžu jen doporučit. Je to má třetí žehlička a nikdy jsem tak úžasnou žehličku na vlasy neměla. Vlasy jsou i dva, tři dny krásné, lesklé, vypadají zdravě. Žehlička vlasy netahá, krásně klouže. Nemám co vytknout, jsem nadšená. Určitě je k vlasům oproti jiným šetrnější a přitom vyžehlí krásně jedním tahem. Zaoblená špička je taky perfektní. Koupě nelituju. Za mě raději s nákupem počkat, penízky našetřit a koupit takovou, která vlasy neničí a neupaluje. Na vlasech je to pak opravdu znát.

Vyšší cena - ale odpovídá dle mého kvalitě výrobku

Jsem nadšená. Koupě nelituji.

Varianta Black