Pekné a kvalitné spracovanie

Pekné a kvalitné spracovanie
Je prostě bezvadná a pěkná.
Krásný design, káva z této moka konvičky (samozřejmě s kvalitní kávou) je výborná. používám velmi často
Naprostá spokojenost, můžu jen doporučit, zcela nezávislé a objektivní hodnocení
Jednoduchá obsluha i pro začátečníka, jednoduchá údržba
Na indukci je káva hotová za 2 minuty
Tato velikost odpovídá 4 šálkům piccola, tzn. na 1-2 normální české kávy. To není zápor, jen upozornění.
Celkově doporučuji tomu, kdo nechce kupovat velký kávovar a přesto má rád dobrou kvalitní kávu.
objem tak akorát na dva menší šálky
Kvalitní bytelna konvicka, hezka a velmi dobre fungujer
Jednoduchá manipulace
Čistý design
Množství uvařené kávy tak akorát
Snadné čištění
Kompaktní velikost jak na skladování, tak na případné cestování
Než jsme dostali tento kávovar, pili jsme kávu instatní, ale s pravou kávou uvařenou v této moka konvičce má společné jen jméno. Ta chuť i vůně jsou úplně někde jinde a jsme moc rádi, že za málo peněz máme kvalitně připravenou kávu.
Vynikajici, dela co ma, pouzivam tento typ uz roky. Doporucuju
Je i na indukci, velikost na 4 malé šálky nebo jeden klasický hrneček.
dávám přednost nerezi
chutná káva
Pěkné a kvalitní provedení.
Konvici jsem koupil jako náhradu za starou, které se urvalo držadlo. Doufám, že kvalita bodování držadla k tělu bude u nové konvice lepší.
Se starou konvicí jsem byl spokojen. Jedinou výtku mám vůči připevnění držadla.
nerez provedeni
káva není chutná jako z klasické hlinikove konvičky
Funguje na indukčním vařiči
Byl to dárek ,ale jelikož uz tuto konvici zname,tak bude spokojenost,je na všechny typy plotýnek a ma krasny design, tuto velikost bych volila pro jednu az dve osoby
Je hezký, pro mne akorát na jednu kávu
Odpovídá popisu
Rychly prakticky
hezký design, funguje na indukci
Moca konvice splnila moje očekávání, funguje rychle, káva má vynikající chuť, používám ji denně-
Kvalitní materiál a provedení.