aditivum Recenze BG 328 Limited Slip Axle Additive II 177 ml

Recenze BG 328 Limited Slip Axle Additive II 177 ml

BG 328 je multispektrální aditivum do převodovek a diferenciálů. BG 328 Limited Slip Axle Additive II je profesionální přísada, která byla speciálně vytvořena do diferenciálů s mezním třením (LS – Limited Slip). Lze jej použít i v převodových olejích, které splňují normu API GL-5. Na třecích plochách vytváří vysoce odolný kluzný film, který zabraňuje prokluzování a slepování LS diferenciálů.

e.p30. května 2025

za mne a najeté km cca 100 s tímto přípravkem dobré.

pozoruji ztišení motoru ale dával jsem i novou rozvodovou sadu.

janvolf4. května 2025

používám již dlouho a plná spokojenost

Registrovaný uživatel24. června 2022

Použito do převodovky Š Roomster 1,4 , 63kw, stav tachometru 184500km. Rozdíl po výměně olejové náplně s tímto aditivem je citelný. Lehčí řazení i lehčí chod převodovky. Subjektivně pozoruji snížení jízdního odporu.

Obal. Možná by prospěla nějaká tryska, která by se zasunula do plnicího otvor v převodovce. V návodu chybí popis, jak aditivum do oleje přidat. Vyřešil jsem to tak, že jsem obsah vylil do menšího množství oleje, rozmíchal a pak vpravil do převodovky.

Tvrzení výrobců a automobilů a následně některých servisů o celoživotní náplni není tak úplně v pořádku. Bylo by dobré doplnit informace na webových stránkách o mísitelnosti nebo ne-mísitelnosti jednotlivých aditiv BG do motorového oleje i do benzínu, případně nafty.

Registrovaný uživatel19. května 2022

Prostě super jako všechno od BG

Registrovaný uživatel25. října 2021

produkt vyřešil neřešitelné