Prokazatelná účinnost

Prokazatelná účinnost
Vyšší cena
Používám již několik let
zatim zkoušim
Vynikající směs, na menším množství paliva šla hodně znát!
Mnohem lepší než VIF který jsem používal léta BG dělá, a hlavně umí dělat přípravky které za něco stojí, a cena? Ta mě nezajímá
Moc dobra aditiva do nafty
Auto jede
To asi zadny nema.
Za me super aditivum řekl bych že motor je daleko pružnější a více kultivovaný.
jsem spokojen s BG produkty
u tohoto přípravku zatím nemám vyzkoušeno [ malé množství ]
Cena, přesné malé balení na 1 nádrž
Polít bych se tím nechtěl, nutnost používání jednorázových rukavic, ale přežiju to
Prevence je potřeba
Tissi motor, nizsi spotreba
Netuším,zlepšení neznatelne s kombinaci s kvalitní naftou
Super věc,je potřeba se o DPF starat a tato věcička pomůže:)
Bohužel mi auto po aplikaci občas cuklo. Před ní byl klid a po vyjetí a natankování další nádrže byl už klid.
Nepraktické balení, zátku nelze sloupnout , musí se proděravět klíčem a velmi krátké hrdlo pro nalití přímo do nádrže.
Lehká aplikace, pocítil jsem menší spotřebu na trase 370 km dálnice než obvykle.
Motor hezky vrněl...
Jsem maximálně spokojen. Spotřeba paliva klesla. Používám aditivum po předchozí aplikaci dekarbonizační sady od BG. Motor je jako nový, má krásný chod a utišil se. Tuto značku rozhodně doporučuji.
O žádných negativech nevím.
Skvělý výrobek.
Chod motoru se ztišil, lepší výkon
Jednoznacne lepsi chod řadičky tak snad to prospelo
Pouzívam ve svych 6 autech,a jednoznacne bomba,spicka.Jsem maximalne spokojen.Nekdy ani nevim ze mam motor nastartovany.Budu používat stale.Nejlepsi produkt co jsem kdy objednal.
Použité zboží jsem potřeboval před STK a byl použit s kvalitním palivem a splnil funkcí
Motor tišší ,kultivovanější chod,nižší kouřivost,kvalitní výrobce.
Vyšší cena.