Lampička Recenze Beurer TL45

Recenze Beurer TL45

Lampa denní světlo Beurer TL 45 ve stylovém provedení vám poskytne přirozené sluneční světlo během zamračenýho počasí. Podporuje různé pracovní a oddychové fáze jako terapie, koncentrace a relax. Na výběr budete mít ze tří nastavení barevné teploty a také si budete moci regulovat denní a noční rytmus. Využívá LED technologii s úsporou energie.

Eva30. listopadu 2025

S lampou jsem spokojená.

Registrovaný uživatel7. března 2023

Skladiště a účinnost v zimě

Registrovaný uživatel22. listopadu 2022

Přístroj jsem včera obdržela, takže zatím žádné zkušenosti.

Nedostatečný návod na používání. Na internetu jsem našla stránku, kde za stažení rozšířeného návodu chtějí 100 Kč.

Registrovaný uživatel16. května 2022

Mení velikost, intenzita stejná

Registrovaný uživatel27. února 2022

Pohodlný a skladný přístroj, perfektní inhalace.

Registrovaný uživatel7. ledna 2022

Spokojenost - konečně žádné zimní chmury ve dnech bez sluníčka. Používám ho v práci u počítače. Také spokojenost s rychlostí doručení.

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

příjemné světlo, oceňuji možnost vybírat mezi třemi variantami osvětlení, jednoduché ovládání, skladnost nemohu hodnotit vliv na zdraví, používám méně než týden

ocenila bych pouzdro na světlo

příjemné světlo, oceňuji možnost vybírat mezi třemi variantami osvětlení nemohu hodnotit vliv na zdraví, používám méně než týden