Masážní přístroj Recenze Beurer FB21

Recenze Beurer FB21

Odpočiňte si po náročném pracovním dni a dopřejte si masáž s masážním přístrojem Beurer FB21. Ten vám nabízí vibrační či bublinkové masáže, které vám pomohou s regenerací a odpočinkem. Přístroj dokáže udržet vámi nastavenou teplotu vody po dlouhou dobu. Uklidňující a relaxační prostředí vytváří i infračervené světlo, kterým je vybaven.

Spurny.f28. dubna 2024

Mnoho funkcí, lehké ovládání

milusebartuskova18. února 2024

šikovná věcička k relaxu

Registrovaný uživatel15. června 2022

Hezký design

předem jsem se ptala, zda je to i na větší nohu, a vy jste mi potvrdili, že ano. Jistě, noha 48 se tam opravdu vejde, ale to je všechno. Válečky přední jsou úplně jinde, než by na tak velkou nohu měly být, a ta noha se tam ani nehne, a to je špatně. Samozřejmě jsme si to nechali, ale rozhodně nás to nenadchlo. Irena Plachá

Registrovaný uživatel18. dubna 2022

nestabilní,nízký, takže voda se při vířivce dostává do okolí, takový burzovní výrobek

kdyby se to dalo vyzkoušet, tak si to nekoupím, vanička je nízká, perlička moc slabá a masážní válečky také hodně slabé

Registrovaný uživatel24. listopadu 2021

dobrá cena, lehký na přenos produktu,

čekala jsem vaničku trošku hlubší. Trochu nám vadí, že když v nabídce je kámen na škrábání pat ,je to na místě kde není moc prostoru .

zatím jsme s manželem použili jen jednou. Bylo to příjemné .Myslím že se při častějším používání naším nohou uleví