Tlakoměr Recenze Beurer BM 58

Recenze Beurer BM 58

Propracovaný digitální tlakoměr Beurer BM 58, který disponuje rozměrným dotykovým inverzním displejem s extra velkými čísly, takže nebudete mít problém přečíst naměřené hodnoty. Díky WHO klasifikaci si můžete být jisti, že naměřené hodnoty budou správné. Tlakoměr je vybaven funkcemi jako je datum a čas, automatické vypínání, které šetří baterie a zaručuje tak dlouhodobý provoz, či výpočet průměru…

sbartos27. dubna 2025

Náhrada za stejný, který jsem si rozbil tím, že mi spadnul na zem. Takže jsem vybral stejný, na který jsem zvyknutý.

Já jsem spokojen

Registrovaný uživatel31. července 2024

Velmi dobrý výrobek vybraný na základě D testu.Maximální spokojenost.

Registrovaný uživatel18. října 2023

Po 10 letech odešel tento model do věčných lovišť a jelikož jsem s ním byl spokojený tak jsem zakoupil znovu stejný model.

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

Jednoduché ovládání, příznivá cena

Registrovaný uživatel9. srpna 2022

po otestování ještě s jiným měřákem jsem zjistil, že naměřené hodnoty jsou vždy vyšší :( takže jsem zklamaný. Dle D-testu to měl být dobrý měřák. Po zapnutí, se neví, že je zapnutý ( displej je stále tmavý )

Registrovaný uživatel7. července 2021

jednoduché ovládání přístroje.

doporučuji i pro starší věkové kategorie

velishek16. července 2020

mám dva kusy, jeden na chalupě ,druhý doma,měření je přesné, měřím se denně U jednoho mi začal ucházet rukáv. Pomohl jsem si tím ,že jsem jej zalepil vteřinovým lepidlem.