Recenze Betlém - Milan Teslevič (2017, pevná)

Vánoční svátky jsou vždy spojené s očekáváním na něco krásného, mimořádného. Právě takový je lidový Betlém výtvarníka Milana Tesleviče, známého také jako ilustrátora Foglarových děl. Stačí pouze otevřít obálku a dýchne na vás atmosféra starých časů, lidových zvyků a vánoční pohody. Dílo vychází jako prvotina edice Popup, ve které se nakladatelství Studio Marwin specializuje na prostorové knihy.

Registrovaný uživatel1. března 2022

Je to opravdu moc hezký betlém, koupili si ho všichni z rodiny když ho viděli pod stromkem.

Registrovaný uživatel20. ledna 2021

je to proste krasna dekorace a k vanocum proste patri

Registrovaný uživatel27. prosince 2020

Krásný a kvalitně zpracovány

Registrovaný uživatel19. prosince 2020

Výborný nápad , snadné uložení po celý rok v knihovně. Rychlá "instalace" ke stromečku, moc hezký výtvarně.

Do dnešních bytových poměrů je ideální jako "startovní Betlém" pro mladé rodiny :).

Registrovaný uživatel21. listopadu 2020

Nádhera. Konečně jsem ho sehnala. Krásně ilustrovaný. Mohu jen doporučit. S tímto betlemem budete mít ještě více kouzelné vánoce.

Jsem nadšená a doporučuji.