Recenze Bestway Krycí plachta na samonosný bazén černá 280 cm

Krycí plachta na bazén je určena k ochraně bazénu před vnějšími vlivy a zajištění jeho dlouhé životnosti. Vyrobená je z kvalitního a pružného polyetylenu, který zajišťuje odolnost proti mechanickému poškození a povětrnostním vlivům. Plachta má černou barvu, která zaručuje její odolnost a trvanlivost. Plachta je kruhového tvaru a má průměr 280 centimetrů, což odpovídá bazénům s průměrem 244…

Registrovaný uživatel12. srpna 2024

kvalitní, naprostá spokojenost. Uvítal bych podrobnější návod česky ( dle zákona !! ) a info o udržbě vody.

koupil bych znova ano.

Registrovaný uživatel30. července 2023

Bazén za 1300kč s filtrací -paráda,vyhovuje i velikost.

Registrovaný uživatel2. července 2023

Velmi spokojená

Registrovaný uživatel7. září 2022

Minimální hmotnost

Příšerné zpracování! Vyrobeno stylem "samo-domo". Objednal jsem to jenom proto, že původní zakrývací plachta od Intexu mi připadala již poněkud zašlá. To jsem ovšem netušil, co mi skutečně přijde. Foto v nabídce e-shopu nemá s realitou vůbec nic společného.

Bohužel, v daném rozměru mají všechny e-shopy tentýž produkt, takže nelze objednat nic jiného v kvalitnějším provedení, než tento šunt. Zřejmě také jeden z výsledků globalizace.

Registrovaný uživatel8. září 2021

Úplně nepoužitelné hrozný zmetek

Registrovaný uživatel31. července 2021

Utahovaci snura prosita k plachte...