Paddleboard Recenze Bestway Kahawai 65308

Recenze Bestway Kahawai 65308

Bestway Kahawai SUP je vynikající pro začátečníka, který se snaží o dokonalou stabilitu, ale najde své uplatnění i u pokročilejšího paddleboardistu. Díky svému tvaru a tloušťce zajišťuje stabilitu a maximální bezpečnost. Přidání protiskluzové podložky zaručuje, že nespadnete, i když je paluba mokrá. Je vhodný na řeku i klidnou vodu.

Registrovaný uživatel2. prosince 2022

Ještě zabaleno

Registrovaný uživatel7. října 2022

Zatím zabalené. Dárek.

Registrovaný uživatel28. srpna 2022

Stabilní, krásně se po vodě jede, unese v pohodě 2 osoby, má 3 úchytky pro přidržení, když se na něj dostáváte z vody. Pěkný design, barva. Lehké pádlo, celkově je i batoh na zádech pro přenášení lehký. Jsem z něj opravdu nadšená.

Doporučuji! Skvělý výrobek.

Registrovaný uživatel3. srpna 2022

Pevný a stabilní. Do vaku snadno složitelný. Nastavitelné hliníkové pádlo. V Ok hračkách super cena

Super, doporučuji

Registrovaný uživatel29. července 2022

Cena, lehký, výborně se na něm jezdí

Registrovaný uživatel28. července 2022

Vypadá kvalitní.

Začal se párat vak, v kterém se přenáší.

Registrovaný uživatel17. září 2021

výborná stabilita, vhodný pro začátečníky, pevný, kvalita boardu i vybavení je vysoká, uveze i 2 lidi s celkovou váhou 170km

hůř drží směr, pádlo je pouze na stání, nám by více vyhovovalo 4 dílné, které jde jak na stání tak z něj uděláte kajakové a lze pak použít při jízdě v sedě

rozhodně výborný poměr kvalita vs cena, pro začátečníky je to výborný paddle, velmi stabilní s vysokou nosností