Paddleboard Recenze Bestway Hydro Force Freesoul Tech Set 11.2

Recenze Bestway Hydro Force Freesoul Tech Set 11.2

Paddleboard Bestway Hydro Force Freesoul Tech Set je stylový nafukovací board pro začínající i zkušené jezdce. Díky široké, zvednuté špičce je vhodný kromě jízdy po řece i pro surfování po vlnách. Tuhost paddleboardu zajišťuje použitý Drop Stitch materiál doplněný o odolnou protiskluzovou vrstvu v místě stání. Obsah balení: - paddleboard - pádlo - ruční pumpa - batoh - kroucený řemínek -…

czdanielcz201329. července 2025

Velmi stabilní

Velmi těžký na nošení

Registrovaný uživatel18. srpna 2023

Perfektní stabilita, vejdou se 2 dospěli a 2 děti úplně v pohodě. Nafouknuto kompresorem.

Zápory jsme žádné nenašli.

Určitě dobrá koupě.

Registrovaný uživatel29. července 2023

Stabilita

Registrovaný uživatel17. července 2023

Opravdu velmi pevný a široký padleboard. Dost stabilní i pro začátečníka. Já jsem spokojen a manželka, jako sportovní antitalent, tentokrát neměla žádné připomínky typu "mě to nejde". "já se překlopím" apod.:-)

Žádné jsem zatím nenašel.

Registrovaný uživatel3. července 2023

Uveze 4 osoby. 1 dospělý a tři děti 4-10-13. Nosnost 160kg Za mě super..

Registrovaný uživatel21. května 2023

Univerzální paddleboard s možností připojení plachty na windsurfing

Registrovaný uživatel4. května 2023

Za dobré peníze pěkný komplet, vychválený ve video recenzi YouTube, bytelný, pěkně zpracovaný, a hlavně nikde neuchází...

Koupil bych znovu.

Registrovaný uživatel16. srpna 2022

Velikost, nosnost, ovladatelnost

Registrovaný uživatel26. července 2022

Všestranné využití, nosnost

Registrovaný uživatel22. července 2022

Dost dobré. Velice spokojeni.

Registrovaný uživatel17. července 2022

Velký Cena/vykon

Zešikmený protiskluzový povrch v přední části. To mi pije krev.

Registrovaný uživatel18. června 2022

Rychlé, stabilní a velká nosnost. Sedačka v základu je fajn.

Registrovaný uživatel14. června 2022

zatím nevím, právě jsem ho obdržel

zatím nevím, právě jsem ho obdržel

zatím vše O.K

Registrovaný uživatel27. září 2021

Stabilita, možnost přidání oplachtění, atraktivní vzhled. Používal jsem ho více s kajakovým pádlem a jsem opravdu nadmíru spokojen.

Zápory jsem dosud žádné nezjistil.

Jediné, čeho lituji je, že jsem si ho koupil až letos.

Registrovaný uživatel26. září 2021

Nemohu objektivně hodnotit resp. úplně porovnávat s jinými. Je to můj první paddleboard a byl jsem na něm jen jednou, zvítězil vzhledem ke své variabilitě a všestrannosti pro nejen "rodinné" užívání. Myslím, že vzhledem ke svým rozměrům je velmi stabilní (srovnávám s menším mojí sestry, který jsem měl tu čest v létě jednou vyzkoušet). Batoh je fajn, jen je kvůli šířce paddleboardu hodně vysoký, což prostě nejde ovlivnit (je to dáno rozměry paddleboardu), popruhy přes ramena jdou sepnout v oblasti pasu a hrudníku k sobě, to je dobré, akorát ty na hrudi jsou moc vysoko a já je mám akorát tak pod krkem (nejde to nastavit, jedině přešít níže). Skládání paddleboardu vyžaduje určitou techniku a chvíli trvá, než na to člověk přijde, jak to nejvhodněji "srolovat". Nášlapná protiskluzová plocha na horní části paddleboardu je hodně háklivá na mechanické poškození, stačí paddleboard špatně složit a snadno se tam vymáčkne nějaká karabina apod., děti při první "zkoušce" v obýváku při špatné manipulaci vymáčkly do povrchu dvě díry od spon na kajakové sedačce, bude to vlastnost toho materiálu a stejné nejspíš u všech paddleboardů.

Registrovaný uživatel26. srpna 2021

JEzdímena tom dva a dítě. Hodí se variabilní pádlo na padle/kajak