nemáme odzkoušené.

nemáme odzkoušené.
Úplně k ničemu (nahovno)
Nic lepšího jsem nenašel.
Trochu tenký.
míry vše odpovídalo nic proti ničemu, produkt značky bestway
uvidíme jak vydrží, to nelze posoudit hned po nákupu, ale to není problém prodejce ale výrobce
Dobrý rozměr, hezky vypadá, dobrá cena
Aby to do sebe dobře zapadlo, musí být rovný a tvrdý podklad
podložka pod bazén asi ideální
zatím jsem za krátkou dobu používání nemohl posoudit
Je z dobré hmoty která slouží jako podklad.
Jako podklad pro vířivku je to vhodné.
Příliš tenké, volné rohy puzzle nedrží v sobě.
Levná
Nízká, zámky v sobě moc nedrží.
Použito jako podložka pod bazén - po sezóně půjde opět rozebrat.
Dobrý materiál, po použití se dá umýt.
Velkoplošný.
Jednotlivé díly do sebe zapadají dobře, ale pokud nemáte naprosto rovný a tvrdý podklad, což např. trávník není, tak se díly od sebe uvolňují.
Super podložka pod cokoli venku, co si nechcete rozříznout - třeba o kamínek. Na trávník to ale není to pravé ořechové, protože stébla trávy (i když na velice krátko střižené) dílům nedovolí řádně do sebe zapadnout.
Lepší než geotextilie
Puzzle nezapadají úplně ideálně, byla i rozlišná tlouštka, takže si myslím, že to nebyla ražba z jednoho nastavení. Po sestavení do daného tvaru mají desky desky tendenci se kroutit a tak jsem je radši přelepil průhlednou páskou. Později se to ukázalo jako klad, protože jsem potřeboval bazén posunout a tak se spoje nerozjížděly. Jinak na pochoz jsou pod folií bazénu velmi příjemné.