Recenze Bestway Family Pool 54006 262 x 175 x 51 cm

Bazén Bestway Nafukovací bazén je vyroben z PVC materiálu o síle 0,27 mm. Montáž zahradního bazénu je zcela jednoduchá. Stačí nafouknout 2 prstence bazénu, a napustit jej vodou. Vypouštění není žádný problém díky praktickému vypouštěcímu ventilu.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Bazén Bestway Family Pool 54006 nabízí dostatečný prostor pro děti i dospělé a při správné údržbě vydrží i dlouhodobé používání. Někteří zákazníci však upozorňují na problémy s těsněním a kvalitou materiálu, což může ovlivnit jeho funkčnost. Doporučeno je zvážit použití vhodnějšího nafukovacího zařízení.

• Pro malé děti perfektní
  • Větší rozměry umožňují lepší koupání
  • Snadná manipulace
  • Dlouhodobé používání bez problémů
  • Dobře se čistí a udržuje
  • Netěsnící nafukovací otvory
  • Dodávaná pumpička je nevhodná
  • Slabý materiál v některých případech
  • Velká díra v materiálu při prvním použití
  • Záplata přibalena je neúčinná

mazal28. srpna 2025

Slabý materiál

meryc11. června 2025

Používám již několik let.

Registrovaný uživatel14. srpna 2024

Skvělý bazén pro děti i dospělé. Dle počasí používáme denně. Vodu čistíme bezchlorovým přípravkem, dno vytřeme mopem a odkalíme hadičkou.

Ani jsme nedoufali v tak prima využití tohoto bazénu.

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

Je vetsi nez predchozi a tudiz lepsi koupacka. Nafukuje se dobre, kompresor to jisti, vypada ze snad neco vydrzi.

Registrovaný uživatel7. srpna 2022

Pro malé dítě perfektní

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

bohužel hned při prvním nafukování bazénu neustále ucházel vzduch a posléze jsme zjistili, že je na něm docela velká díra. Nevíme sice jak tam vznikla, ale nevěříme, že tam byla již od vás a tudíž ho nereklamujeme. Několikrát jsme se pokoušeli díru zalepit, ale marně (záplata, která je přibalena je opravdu na nic - vždy při nafouknutí se hned odlepí). Použili jsme i jinou záplatu a vzduch stále utíká.

Do dnešního dne jsme bazén ještě nepoužili a jsme z toho otrávení. Mysleli jsme, že kvalita materiálu je lepší, zacházíme s ním opatrně.

Registrovaný uživatel25. července 2021

Snadná manipulace.

Pumpička k tomu nabízená je nevhodná Lepší je šlapací měch.

Registrovaný uživatel24. července 2021

Pohodlny na lezeni