Recenze Bestway Family Fun 54153 213 x 207 x 69 cm

Stylový nafukovací rodinný bazén značky Bestway nabízí skvělé letní osvěžení nejen dětem. Dvouprstencová pevná konstrukce ve tvaru písmene I významně zvyšuje stabilitu bazénu. Extra široké stěny vyrobené z odolného vinylu zabraňují vylévání vody při neustálém přelézání dětí dovnitř a ven z bazénu. Skvělou vychytávkou jsou dva držáky na láhev s pitím, dvě opěrky hlavy a dvě sedátka.

hedu13. července 2026

Výborný jsem spokojená

Nemám vůbec nic proti

Uživatelský obrázek č. 1
Registrovaný uživatel2. července 2026

Pro osvěžení v parném létě naprosto vyhovující.

kathee1. srpna 2025

Hned po napuštění se zase sám vypustil

Registrovaný uživatel10. srpna 2022

Zajímavý vzhled, tvar, barva, velikost, cena, jednoduchost postavení i údržby. Držáky na nápoje jsou tam zbytečné.

Podhlavník není moc pevný a při opření hlavy se ohýbá.

Bazének jsme kupovali babičce na dvůr jen tak na osvěžení v parných dnech. Chtěli jsme něco jednoduchého, ale hezkého, což tento bazének splňuje. Babička využívá sedátka, já si do vody lehnu celá, ale mám to na délku jen tak tak. Dva dospělí se tam vleže nevejdou, ale tuto potřebu ani nemáme. Takže zatím spokojenost. Uvidíme ještě po přezimování.