Recenze Bestway 70600005

Plastové sluneční absorbéry vhodné především k sezónnímu ohřevu vody v bazénu. Solární ohřev pohlcuje tepelnou energii slunečních paprsků, předává ji vodě, která proudí panelem. Solární ohřev je vyroben z pevného polypropylenu, nerezne, nezarůstá vodním kamenem, ohřeje vodu na příjemnou teplotu. Solární ohřívač lze snadno zapojit pomocí bazénových hadic.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Ohřev bazénu Bestway 70600005 efektivně ohřívá vodu a nabízí velkou plochu za příznivou cenu. Pro dlouhodobé použití je však nutné zajistit pevnou instalaci a počítat s údržbou těsnění a spojů. Při správném upevnění a péči může sloužit řadu let.

• Ohřívá vodu efektivně
  • Velká plocha za dobrou cenu
  • Jednoduchá a rychlá montáž
  • Dlouhodobá funkčnost při správné instalaci
  • Nutnost zhotovení podpěrné konstrukce
  • Pruhy se kroutí a vyžadují přichycení
  • Nestandardní připojení vyžadující výrobu propojek
  • Po čase popraskají těsnící gumičky
  • Spojení jednotlivých pásů není trvanlivé

Registrovaný uživatel25. července 2022

poměr cena : výkon příznivý

Registrovaný uživatel30. června 2022

Vodu opravdu ohřeje cca o pět stupňů.

Registrovaný uživatel16. srpna 2021

jednoduchá rychlá montáž používám denně pokud svítí slunce bazén - cca 5m3 ohřeje cca o 1 stupeň za hodinu

po zkušenostech z let minulých po 1-2 roce popraskají těsnící gumičky spojení jednotlivých pásů by mohlo být řešeno jinak - trvanlivěji na to, že se jedná o kousek plastu docela vysoká cena

Nicméně produkt bych doporučil, jiný typ ohřevu pro bazény se nám neosvědčil. Pokud máte dost slunného místa na zahradě a slušnou filtraci lze poskládat i z více pásů - čtyři jsou ideální stav pro bazény do 6m3.

Registrovaný uživatel14. července 2021

Už jsme stejný produkt měli a sloužil několik let Teď praskla jedná pevná část ( kolínko) a novou jsme nesehnali tak jsme koupili nový celý ohřev

Registrovaný uživatel15. února 2021

Velká plocha za dobrou cenu.

Registrovaný uživatel1. srpna 2019

ohřívá

oproti předchozímu (solar v celku dutinky z černého polyethylenu) je toto nedomyšlené, pruhy zbytečně prořezané uprostřed , materiál měkký, vše se kroutí (musel jsem jednotlivé pruhy přichytit ke střeše a i tak se vlní.) Připojení je nestandardní a na propojení ostatních součástí jsem musel vyrobit zvlášť propojky

zklamal mne,na obrázku vypadal dobře ,no realita je jiná , ještě že alespoň hřeje.

Registrovaný uživatel26. července 2019

První ohřev jsem zakoupil před 12 lety - dodnes funkční,bez závad!!!

Nutnost zhotovení podpěrné konstrukce.