Recenze BestBerg ZDSL-4 238 x 194 x 202 cm

Chybí vám na zahradě místo, kde byste bezpečně schovali vaši zahradní techniku, nábytek, nářadí i další nezbytnosti? Spolehněte se na zahradní domek BestBerg ZDSL-4D, který snadno smontujete. Bonusem je denní světlo a také posuvné dveře, které vám nebudou zabírat místo při otevírání. Transparentní okno z polykarbonátu je umístěno přímo pod střechou nad dveřmi, kudy sluneční paprsky září do domku.…

4 recenze

Paja.Svatkova9. dubna 2026

Cena Design Lehký

Montáž

Za tu cenu opravdu skvělý domek.. Při stavbě se zda dost nezpevněný,, ale po dokončení je krásně stabilní.. Montáž je piplačka,, chce to si na to vyhradit jeden den ale ve 2 lidech jsme to zvládli..

paveljara7. října 2025

Lehký zahradní splnil mé požadavky

Plánek na sestavení ,byl velice špatný.

jinak veliká spokojenost.

otmar7423. prosince 2024

Za tyhle peníze slušný domek na zahradní věci.

Trošku nepřehledný manuál, ale zachránilo nás video na YouTube od výrobce, aby jsme pochopili, jak to dát dohromady.

Nekupovat k tomu nabízený zámek, není až tak na míru, dveře se dají roztáhnout i zamčené a podívat se mezerou dovnitř, zámek po chvilce začal rezivět.

Registrovaný uživatel29. července 2023

SUPER domek, dobrý návod

Milión šroubečků - ale to musí být

Doporučuji, postaveno za 6 hodin ve dvou a bez problému. Perfektně zabaleno a dobrý návod.