Dokud hrál a tvořil v kapele Richard Kybic, tak to byla nejlepší kapela v Čechách, kam se hrabe třeba Olympic...
Super kapela dokud v ní byl Richard Kybic
![Recenze Best of - Turbo [2CD] Česká hudba Recenze Best of - Turbo [2CD]](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_H_W/x4dB4ck.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)
Super kapela dokud v ní byl Richard Kybic
Je to top co více psát Ríša ten hlas dal tomu vše a výsledek byl a je ten ze lepší nikdo nebyl
Více takových CD
Super výběr
Manžel je spokojený,velmi si ho přál
Super hity
Tuhle kapelu beru z Kybicem.Bez něj je to parodie ala Argema.
Bez Kynice jako by Turbo nebylo.
Že vyšlo.
Nevím,kdo se podílel na výběru sladeb,ale Turbo má daleko víc reprezentativnějších songů.Hlavně z dob R.Kybice.Dle mě je na výběru zbytečně hodně písní ze současnosti,které mě už vůbec neoslovují.Tím nechci ubírat na kvalitě muzikantů a skupiny kterou mám opravdu rád.
Koupil jsem jej jen pro to,abych ucelil svou sbírku.
vynikající zvuk a texty
protože jsem ho neměla a moc jsem ho chtěla a jak jseme říkali za mlada jedině TURBO vole
Soubor perfektních pecek skupiny Turbo, který potěší nejen skalní fanoušky, ale zaujme bezesporu i ty, kteří znají jen Hráče a Chtěl jsem mít.