Stolní pila Recenze Bernardo CWM 150 08-1249

Recenze Bernardo CWM 150 08-1249

Univerzální a praktický stroj v kompaktním provedení Bernardo CWM 150 08-1249 nabízí zajímavou alternativu pro kutily a řemeslníky. Na malém prostoru najdete maximální využití v podobě frézování, řezání, srovnávání, tloušťkování a v neposlední řadě i dlabání. Celková hmotnost činí 49 kg.

vasatkop5. srpna 2025

Celkem se na ní pracuje dobře, nastavování je jednoduché a stabilita dobrá.

I když při protahování mažu stůl voskem, tak se materiál občas zastaví. Můj názor je že první posuvný válec by měl být ozubený, zdá se mi že brzy odejde pogumování posuvných válců. Při montáži stolu na boční frézu není v jednom profilu dobrý závit - bál jsem se ho dotáhnout, ale zatím drží. Na bočním krytu pily byl zřejmě stržen 1 závit neodborně předělán na větší šroub a stejně nedržel.

Až na nějaké drobnosti celkem dobrý.

Registrovaný uživatel4. září 2024

Špatný návod

Registrovaný uživatel6. srpna 2023

Opravdu kvalitní zpracování. Stroj splnil mé očekávání, vše funguje jak má. Pro hobby využití perfektní.

Ze začátku zlobil přepínač funkcí. Šel ztuha až nakonec nešla zapnout pila. Po prostříkání wédéčkem je vše OK. Tak snad to tak zůstane.

Registrovaný uživatel29. června 2023

kompakt 5v1, Male rozmery do malej dielni , v malej firme , ako stroj na udrzbove prace nam postacuje. vyuzivame ho niekolko hodin tyzdenne cca 1,5-2hodiny

Trochu mi hadze kotuc , ale na nase prace je to OK

Vedel som aky stroj si vyberam ... zatial staci

Registrovaný uživatel26. dubna 2023

Napriek zaporemu hodnoteniu stale az prekvapivo dobre spracovanie nakolko ide o Cinu, ma to sikovne funkcie a na take to malinke domace kutilovanie to postaci, ale iba ak si to vylepsite, vid. nizsie...

Dorob si sam... Motor uboho slaby, uz po chvilke (10 minut?) prevadzky rezania 1.5 cm dosticiek horuci, hreje sa, ze neudrzite na nom ruku, 1kW 1f motor je proste slaby, uzke drazkove remene. Plastove ozubene rozvody podavaca hrubkovacky, plastovy sponovak retaze uz od vyroby ohnuty a cakajuci na odlomenie (cudujem sa, ze to vydzralo tych 5 minut hrubkovania). Prefoteny navod, ktory sa neda citat (rozmazane obrazky).

Cakal som omnoho vacsiu tragediu, inak je to len taka priemerna tragedia, je to proste Cina. Cim mensie ocakavania tym mensie sklamanie. Neda sa od toho moc cakat, niektore funkcie prekvapivo sikovne, na inych miestach totalne ubohe spracovanie a slaby motor. Maximalne tak na rezanie papiera, po domacom vylepsenie snad na rezanie tenkych dosak az pokial nezhori motor...Zaruku nema zmysel riesit, zhoreny motor, ktory je otazka casu vam aj tak nevyreklamuju, cize jedina cesta je is to doma trochu vylepsit...

Info23. dubna 2023

Na první pohled perfektní stroj pro domácí použití který toho hodně umí.

Žádná výstupní kontrola, stroj si musíte nějak složit a hlavně zdlouhavě seřídit( na některé části je nutno použít obráběcí nástroje) Stroj mi byl dodán poškozený, teprve na třetí pokus potvrzena reklamace ( již třetí týden bez výsledku) Stroj se po spuštění asi po deseti - patnácti minutách provozu vypne kvůli přehřátí motoru i dez zátěže.

Pro mne velké zklamání jak ze stroje tak z přístupu prodejce k reklamacím. V mém případě zřejmě dojde na kompletní přestavbu včetně nahrazení motoru a zrušení záruky, kterou ve výsledku stejně žádnou nemám. Nemám sílu ani čas řešit neustálé reklamace.

Registrovaný uživatel11. dubna 2023

Nedostatečný návod v češtině, nečitelné okopírované obrázky, chybí některé údaje pro montáž a provoz stroje. Stržený tisícihran na jednom zajišťovacím šroubu, po prvním požití nejde vypnout hoblovka. Reklamace cca po dvou hodinách provozu.

Jsem z koupě velmi rozpačitý!