Masážní přístroj Recenze Beper 40500

Recenze Beper 40500

Profesionální lipomasáž, která nabízí tři různé typy masáží: relaxační, zpevňující a posilující. Snadné použití díky ergonomické rukojeti. Dodává se se 4 výměnnými hlavami. Rychlost a vibrace jsou nastavitelné pomocí funkce vibrační infračervené masáže.

4 recenze

Registrovaný uživatel20. listopadu 2023

Tezky, po chvilce boli ruka Moc silna intenzita Kratky kabel Diky vysoke az agresivni intenzite masirovacich cyklu nepouzitelny pro zeny

Pristroj je primarne urcen na celulitidu, proto asi pro zeny. Do zenske ruky je vsak dost robustni, tedy spatne uchopitelny a tezky. Masirovaci cykly jsou hodne silne a bolestive. Na citlivejsi partie (oblicej, krk, pater a pod.) nepouzitelny. Skoda, ze nejde ubrat ale pouze pridat a to uz se neda. Jde s tim masirovat pouze oblast hyzdi a boku a to jeste jen chvili, pak uz je masirovani bolestive. Pouzitelny pouze pro 100kg chlapa jako "elektricke kladivo", ale pro to kupovan nebyl.

Registrovaný uživatel19. června 2022

Mám ho chvíli tak uvidíme výsledek :)

Registrovaný uživatel13. března 2022

Zmizeli mi metličkové žilky jsem velice spokojená s produktem