Maximálně pohodlné chození,

Maximálně pohodlné chození,
příjemné, pohodlné
Splnili mé očekávání. Pohodlné, supr.
cena, pohodlí pro nohy
pohodlné, vybrala jsem si na doporučení
Zajímavě se v nich chodí,něco jako naboso
Nedrží vbočený palec,ale to je asi moje chyba při objednávce.
cena
lehkost
pohodlnost
vložka se rychle promáčkne a bota již není tak měkká
Pohodlné
Cena
Kvalita
Vzhled
Po vyzkoušení jsem se rozhodl objednat další 2 páry v různých barvách - lepší boty jsem na noze ještě neměl. Doporučuji vzít velikost jakou nosíte, případně menší. Já mám běžně 46 až 47 a tyhle jsem objednal 46 a možná bych se vešel i do 45.
Chodí se mi v nich naprosto skvěle.
Mám zkušenosti se Skinners. Tady se mi zdá podráška dost silná.
Pohodlnost, praktičnost.
Super bota na chůzi, na kolo, na řízení.
Dobře sedí. Příjemné na nošení. Citlivost při chůzi normální.
Moje první "barefoot" boty. Jsem spokojen. Už jiné nenosím.
dobrá cena
rychle se poškodí stélka do bot
Fajn boty na vyzkoušení, když nevíte, jestli vám vyhovuje barefoot. Mají pevnější podrážku, v botách je vyjímatelná stélka, která je příjemně měkká (ta se ale po intenzivnějším nošení poškodila - odlepují se okraje textilní části) - proto doporučuji přikoupit hned náhradní.
Zkusila jsem je nejprve v lese, pak na asfaltu, a pak se mnou prošly ferraty na kopcích kolem Gardy a nakonec jsem si troufla na pořádné alpské skoro třítisícovky (to jsem ale měla v batohu trekové boty, kdybych nedala suť, ale zvládla jsem jít i po ní).
Jsem z nich docela nadšená, protože po dvou měsících intenzívní chůze v nich nemám žádné otlaky, rozedřené puchýře, pálící překrvené nohy, ani mě tolik nebolely šlachy na chodidlech jako v běžných trekových botách.
Ale určitě nejsou všelékem, někomu to nemusí vyhovovat. Proto doporučuji vyzkoušet takovouto levnější variantu barefoot obuvi. Já už šetřím na kožené s elegantnějším vzhledem - to je vzkaz možná pro výrobce - ne každý chce dávat svému okolí najevo tak výrazným designem, že používá trochu odlišnou obuv. Ale co, na hory v pohodě.
Úžasně pohodlné.
Velmi kvalitní.Děkuji.
Jsou velmi pohodlné využívám jé k vodě
Rychlé se obouvaji doporučuji jé ostatním
-pohodlne boty
-pro sirsi nohu
-vhodne spis pro pekne pocasi - svrsek z textilie
-nic
-kdyz prsi tak tak bohuzel pres svrsek z textilie zatece :-(
-za ty penize dobra barefoot bota
-jinak OK
Super na chození po městě i v přírodě
Už není výběr barev
Bose a pohodlné.