Sušák na prádlo Recenze Benco Ideal stropní sušák na prádlo 6 tyčí 170 cm

Recenze Benco Ideal stropní sušák na prádlo 6 tyčí 170 cm

Sušte prádlo u stropu se stropním sušákem Ideal a získejte více prostoru ve vaší koupelně, nad vanou nebo na balkoně. Díky vyšší teplotě u stropu prádlo rychleji uschne. Výšku, ve které chcete prádlo věšet, si určíte sami a po zavěšení ho jednoduše vytáhnete ke stropu pomocí systému kladek. Stropní sušák Ideal je určen pro montáž na strop, ale lze jej upevnit i na protilehlé stěny.

Registrovaný uživatel4. května 2022

Perfektně nahradil staré tyčky na sušení prádla, takže stačilo jen přešroubovat. Za ty peníze je to naprosto super výrobek, jednoduchý na používání a super funkční. Prádlo na balkoně schne rychle.

Registrovaný uživatel11. prosince 2021

Sušák používáme delší dobu k naší spokojenosti, časem vykazuje odpovídající opotřebení.

Opotřebení plastového povrchu tyčí olupováním, bohužel nelze dokoupit náhradní. Ostatní drobné plastové díly lze.

Funkční, snadná manipulace, levný.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

Funguje to Poměr cena/výkon

Čekám, ze se za pár let zase ohnou tak, že budu muset tyče vyměnit

Pro panelák asi lepší řešení neni ..

Registrovaný uživatel9. září 2021

šetří místo na lodžii když se prádlo nesuší, tak nepřekáží máme již podobný z minulých let - spokojenost

Před několika lety jsem koupil stejný sušák (stejný typ), bohužel tento nový (od stejnéího výrobce) má jiné rozteče otvorů v liště pro připevnění do stropu i pro uchycení závěsu pro plastové zvonečky. Všechny otvory jsem musel vrtat znovu. Bohužel plasty nevydrží dlouho, poněkolika letech se platový obal na lištách oloupe.

Registrovaný uživatel15. června 2021

Snadná montáž

Hůře se provléká kaloun očkama tyčí

5z5

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Snadná montáž. Nepřekáží.

Lze jen doporučit.

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Super u vysokých stropů. Nezabere místo a vše rychle uschne.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2020

Vše funguje jak má. Spokojenost

Máme ho v koupelně nad vanou. Doporučuji

Registrovaný uživatel17. listopadu 2020

úspora místa, a u stropu prádlo krásně schne

montáž

čekala jsem jednodušší montáž, ale jinak super, konečně nemusíme přeskakovat sušák :)

Registrovaný uživatel15. října 2020

Výhodou sušáku je, že se šňůry dají vytáhnout ke stropu balkónu a prádlo tak nepřekáží.

Jsem velice spokojena.

Registrovaný uživatel11. července 2019