Dobrá konstrukce, snadná montáž

Dobrá konstrukce, snadná montáž
mám zkušenost
zatím ho nemám zabudovaný. Hodnocení jsem provedl ze zkušenosti s tímto výrobkem - máme už nejméně třetí. Problém je vždy s tím, že se šňůry prodřou a stejné nelze nikde sehnat. Ty co pak koupím žmolkují. Doporučuji - i za podmínky navýšení ceny - přidávat asi na 2-3 šňůry navíc.
Vzhled ,jednoduchost montáže a je praktický,deně.
výborný sušák do menší koupelny
kratší provázky, nestačily na všechny tyče, takže jsem musel ještě dokupovat
Praktické v malém bytě
Praktičnost
Horší kvalita, než jsme měli minulý, stejný tip - který vydržel 20 let
Mám nainstalováno na balkoně. Prádl nepřekáží a při mé výšce je vešení hračka.
Na zateplené domy krátké hmoždinky a šrouby
Snadno ovladatelný, šetří místo.
Při první montáži se obtížně navlékají šňůry.
Je nejlepší v této kategorii.
Úsporný, flexibilní, naprostá spokojenost, doporučuji. Mám ho v koupelně nad pračkou, používám pořád.
Šílená montáž. Chybějící provlékačka, zamotané šňůry.
Až na ty zápory výborný produkt. Myslím, že mu chybí dobrá reklama, já jsem se o něm dozvěděla od známého před 19 lety a za celou tu dobu jsem neslyšela ani neviděla na produkt žádnou reklamu. Je to velká škoda, protože je ideální do malých bytů
praktický, jednoduchý, uspoří místo
s instalací je trochu piplačka
úspora místa, lehká obsluha, používám minimálně 2x týdně
První sušák jsem zakoupila v roce 2005. Po 16 letech užívání byl již opotřebovaný, tak jsem se pro velkou spokojenost rozhodla zakoupit nový.
Velmi praktické
Stejný jsem používal 11 let. Zlomilo se po letech kladkové vedení. Mokrý spací pytel a věk už nezvládl.
Pohodlné nad vanu. A stejný výdrž 11 let včetně šňůr. Váha prádla je omezená, dostačující.
Velmi praktický sušák, nepřekáží mi prádlo uprostřed bytu jako u klasických stojatých sušáků. Vydrží dlouho, vyměňujeme ho až po několika letech.
Prádlo na něm rychle uschne, pojme více praček.
Delší doba instalace - prostrčit provázky miniotvorem je opravdu nepromyšlené. Chtělo by to k tomu přibalovat nějakou pomůcku na bázi speciální jehly.
je to super výrobek.kvalita.denně
S produktem jsem velmi spokojena