Recenze Ben & Anna Krémový deodorant Vanilla Orchid 45 g

Recenze Ben & Anna Krémový deodorant Vanilla Orchid 45 g

Patříte-li mezi milovníky sladších květinových vůní, smyslná vůně orchidejí a vanilky tohoto deodorantu si vás omotá a nepustí. 100% přírodní deodorant svou jemnou konzistenci získal díky bambuckému máslu a jedlé sodě. Spolehlivě a šetrně zabraňuje tělesnému zápachu, neobsahuje však pochybné soli hliníku a na rozdíl od klasických antiperspirantů nebrání přirozenému odplavování škodlivin z…

pettyproch23. dubna 2024

přírodní složení je lehce krémový, ale na kůži hned zasychá nedělá fleky na oblečení při fyzické aktivitě velmi dobře zabraňuje zápachu, i když to není 100%, ale to asi žádný deodorant...

Zkoušela jsem poprvé a upřímně jsem od něj moc nečekala, ale příjemně překvapil.

Registrovaný uživatel22. dubna 2024

Velmi dobry kremovy deodorant, nedráždí, pěkně se roztírá, jemna přírodní vůně, funguje proti pachu, pecuje i o pokozku podpazi, cena také dobra,

Krabička jde špatně otvírat, mohla by být i menší, ale je fajn že je kovová a nerozbije se.

Jsem ráda, že jsou tyto alternativni výrobky na trhu.

Registrovaný uživatel2. května 2023

krásně voní, vydrží polovinu dne nesportovního režimu

Registrovaný uživatel12. února 2023

Tento deodorant používám už nějaký čas a jsem s ním naprosto spokojená, krásně voní a funguje, vydrží vždy celý den chránit před potem a zápachem. Používám každé ráno.

Žádné jsem zatím nenašla.

Dlouho vydrží, cena adekvátní, plně funkční a šetrné k přírodě.

Registrovaný uživatel11. prosince 2022

deodorant téměř nevoní po vanilce, cítím nějaký kosmetický tuk, nebo vazelínu a tu cítím na pokožce jako mastnotu. Nakapala jsem na povrch indický vanilkový olejíček, snad to pomůže. Doufám, že měsíčkovo-zinková mast bude lepší, mám ji jako dárek k Vánocům, takže ještě nevím.

Registrovaný uživatel9. října 2022

příjemně voní

nedrží vůni po delší dobu, levnější deodoranty jsou účinnější, roztíratelnost je trochu drsná

Registrovaný uživatel3. října 2022

Praktické balení Krásná vůně Příjemná konzistence

Výrobek doporučuji. Balení mi vyhovuje víc než vysouvací papírové tuby.