Krbová kamna Recenze Bella Thalia Okta

Recenze Bella Thalia Okta

Krbová kamna Bella Thalia Okta s mimořádnou účinností jsou skvělá i na vaření. Kamna jsou navržena tak, aby se stala moderním a efektním doplňkem vašeho domu, ale jsou vhodná také pro příležitostné topení na chatu či chalupu. Horní plotna, dvířka s rámem, hrdlo kouřovodu, dno topeniště a pohyblivý rošt kamen Okta jsou vyrobené z litiny. Regulace spalování je umístěné na dvířkách ohniště.

Registrovaný uživatel25. září 2022

Kamna přišla rozbitá (vytlučený šamot), firma vyhověla reklamaci, zboží si odvezla zpět, peníze nám obratem zaslali. Jinak výrobek vypadal naprosto neřemeslně zpracovaný s problematickou funkčností a i z tohoto důvodu bychom ho museli reklamovat - vrátit.

NEBRAT!

Registrovaný uživatel26. června 2022

Výpadek a poškozený šamot

Registrovaný uživatel23. března 2022

odpovídají popisu, jsme moc spokojeni.

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Cena, pro mne i výška.

Asi šestkrát kamna vykazovaly zápach z vypalování barvy při větším delším topení, což tak nějak bývá. Potom už dobré. Doporučuji vybavit škrtící klapkou na kouřovodu. Více uvidíme za delší dobu provozu.

Varianta bordó
Registrovaný uživatel20. srpna 2021

Dodání včas a dobré kvalitě..Co se tice

Když dovezou měli by býti dva,,ne to jen dát za vrata,, jsem sama a neměla jsem kdo to dá do bytu,,to byl jediný problém..

Dodání včas,kamna paráda a velice dobře zabalené bez nějaké vady a děkuji Kadečková

Varianta bordó
Registrovaný uživatel2. dubna 2021

Vzhled

Špatná regulace a chybí těsnění dvířek

Varianta béžová
Registrovaný uživatel8. března 2021

Celkem kvalitní kamna za dobrou cenu

Chybí těsnící šňůra okolo dvířek

Varianta béžová