Plenkové kalhoty Recenze Bella Happy Pants 3 Midi 6-11 kg 26 ks

Recenze Bella Happy Pants 3 Midi 6-11 kg 26 ks

Natahovací plenkové kalhotky Happy Pants představují ideální řešení rychlého a jednoduchého přebalení dítěte. Flexibilní pásek kolem pasu umožňuje dokonalé uchycení v každé pozici, postranní volánky kolem nožiček jsou pružné a extrémně měkké a proto kalhotky správně sedí a nikde netlačí. Díky konstrukci vypadají jako spodní prádlo a je velmi snadné je obléknout, ale i rychle svléknout a to…

moravcova.marta11. dubna 2024

neproteče

dost "umělé" a neprodyšné.

Dala jsme ji synovi na noc, sice neprotekla, ale ráno měl úplně červený zaděček (a to s opruzeninami problémy téměř nemívá).

Registrovaný uživatel11. března 2023

Jsou od 6 kg Syn na ně nemá alergii Obr savost - vydrží celou noc a opravdu neprotečou

Opravdu super pleny! Neplanuju používat jiné i přes vyšší cenu.

Registrovaný uživatel26. září 2021

Neprotečou Hezký potisk Cena

Určitě se nejedna o plenky do 11kg. Špatně se oblékají

Moje dcerka má aktuálně necelých 8kg a plenky má akorát, řekla bych, ze větší by seděli mnohem lépe. Takže za mě určitě popsaná velikost do 11kg nesouhlasí. Plenky se hůře oblékají, takže raději zůstanu u klasických plen na lepitka. Nadruhou stranu se jedna ale o kvalitně provedene plenky, které vydrží v suchu celou noc, neprotečou. Vypadají i moc hezky a cena je takový průměr.