Recenze Belis Smaltovaná selská miska 20 cm bílá

Selská miska 20 cm. Tradiční smaltovaná miska o průměru 22 cm. Smaltované misky vynikají pěkným designem díky vnějšímu červenému smaltu. Jsou velmi praktické pro přípravu různých potravin, jejich skladování či konzumaci.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Smaltovaná selská miska Belis vyniká odolností, retro designem a kvalitním zpracováním. Zákazníci oceňují její lehkost a trvanlivost, ale upozorňují na nutnost opatrného zacházení, aby se předešlo poškození smaltu.

• Retro design
  • Odolný smaltový materiál
  • Lehká konstrukce
  • Prvotřídní kvalita zpracování
  • Vzhled odpovídá popisu
  • Riziko oprýskání smaltu při neopatrném zacházení

Hrusha19. května 2026

Nákup těchto misek jsem dlouho zvažovala a nelituji. Jednu starou misku jsem měla po babičce a možnost přikoupení různých velikostí mě nadchla. Vypadají hezky, čistě, povrch se neobarvuje.

Asi to bude chtít trochu opatrnosti, aby se neoprýskal smalt. Ale s tímto rizikem jsem misky kupovala.

Vyházela jsem všechny plastové misky. Uvítala bych ještě větší velikost této mísy v tomto tvaru (ne klasickou zadělávačku).

ludmilasannen4. dubna 2026

krátká doba , zatím nepoužito

Zboží odpovídá realitě

info19. února 2026

Selská miska , úžasný retro styl v prvotřídní kvalitě.

Jana-rezna31. října 2024

Praktická miska, podobnou měla moje babička, smalt je prostě geniální materiál.

zdawa13. října 2024

Super lehká

Registrovaný uživatel1. září 2023

Je to skvělá retro miska.

Registrovaný uživatel25. srpna 2023

nerozbitný