Recenze Belis Sfinx Metal smaltovaný čajník 2,2 l

Belis Sfinx Smaltovaný čajník představuje ideální řešení pro sklokeramický, indukční, elektrický i litinový sporák, včetně plynové i elektrické trouby. Zaručuje 100 % zdravotně nezávadné vaření, rovnoměrný rozvod tepla pro dokonalou přípravu pokrmů a energeticky úspornější vaření. Při správném použití se pokrmy nepřipalují a nepřipékají (smalt má velmi nízkou přilnavost) snadno se čistí a je…

bo.junek9. března 2026

Prvotřídní výrobek

hana.maule3. března 2026

Praktický, lehký, rychlý

tereza.sebkova241. března 2026

Výjimečný design Skvěle se drží v ruce Píšťalka Poklice jde snadno sundat a nandat a přitom drží při nalévání

Není vyrobeno v ČR

Super výrobek, jen od obchodu, jenž má v názvu Český výrobce smaltovaného nádobí, jsem čekala český výrobek.

Registrovaný uživatel1. března 2026

Kvalita. Vyzkoušela jsem ji a naprostá spokojenost.

Doufám, že dlouho vydrží.

premysl.ondracek1. února 2026

Konvička má kvalitně provedený smalt. Design je výrazně hezčí než na obrázku. Design je přitažlivý.

Pískátko na konvičce špatně těsní a proto konvička mizerně píská.

Až na to mizerné pískání je konvička s kvalitním smaltem. Prostor ke zlepšení vidím u zvukového projevu při vařící vodě. Pokud pískátko rukou nepřitlačím k telesu konvičky, tak je málo slyšet, protože pod pískátkem pára podfukuje z důvodu, že nedostatečně nepřiléhá k tělesu konvičky.

Marcela Sipkova27. ledna 2026

Krásný design, lepší než na obrázku, píšťalka píská decentně, moc neřve, to mi vyhovuje. Dobrá kvalita, jsem hodně spokojená.

Ina Š.16. května 2025

Smaltované nádobí používám mnoho let, snadná údržba, vypadá stále pěkně.

katomy30. dubna 2025

vkusný,dobře padne do ruky