Pračka Recenze BEKO WUE8736CSXN

Recenze BEKO WUE8736CSXN

Stačí jen nainstalovat aplikaci HomeWhiz do vašeho chytrého telefonu a spárovat ji s pračkou Beko Beko WUE 8736 CSXN. A pak už můžete začít stahovat další programy, ovládat pračku přes telefon, nebo si vyhledat návody a rady na nejefektivnější praní. Jedinečná technologie SteamCure se postará o to, aby bylo prádlo jak čistší, tak i méně zmačkané. K tomu využívá páru, která v průběhu praní lépe…

Registrovaný uživatel7. června 2023

Peru skoro každý den, spokojenost, tichý chod pračky, pěkně pere, otáčky 1400 super prádlo za chvilku venku nebo v sušičce suché. Překvapilo mě ,že při praní bavlny na 90 60 i 40 stupňů je podle tabulky programů spotřeba vody 93-95 litrů. Program se dá zkrátit ,ale nikde nezjistíte kolik je spotřeba vody. Já peru hodně na eco, tam je spotřeba vody ( při 8kg prádla 47litrů vody) i energie nižší.

Registrovaný uživatel24. září 2022

Velice tichá

Registrovaný uživatel10. září 2022

Tichá pračka ,pere jak má zatím spokojenost

Registrovaný uživatel12. srpna 2022

Při napouštění vody je trošku hlučnější.

Registrovaný uživatel29. července 2022

S pračkou jsem zatím spokojená, snad vydrží těch 10 let, jako minulá pračka (také Beko). Nemusím dlouho čekat, než se po vyprání odemkne. Je úžasně tichá, vůbec neslyšíme, že pere. Vše co jsme zatím prali, bylo vypráno dobře.

Doporučuji, zatím vše od zn. Beko co mám doma funguje bezchybně.

Registrovaný uživatel17. července 2022

možno nastavit krátké praní = krátit program

nízké otáčky ždímání chybí 1000 otáček. Po letech praní mám zkušenost, že co je nad už prádlo ničí a znovu jsem si to potvrdila. Tato pračka má vysoké otáčky a po 1200 následuje 800. Teď je léto, v zimě to bude asi dlouhé schnutí

Vypere dobře, je možné nastavit kratší čas praní, ale jen u některých programů Má samostatné ždímání. Velký výběr programů, ale v praxi používám dva nebo tři. Chtěla jsem třídu A, výběr byl ze dvou

Registrovaný uživatel13. června 2022

nízká hlučnost osvětlení bubnu mnoho pracích programů

odpadní roura je příliš nízko a není možné pod ní umístit jakýkoliv předmět, který by sbíral vytékající vodu

Registrovaný uživatel19. května 2022

Vybrala jsem si tuto pračku kvůli parametrům. Je tichá, dobře pere a má možnost dalších programů přes mobilní aplikaci. Pračku používám 1-2x týdně.

Bluetooth není zrovna nejlepší dálkové ovládání. Není na větší vzdálenost.

Pračka jako taková, je velmi dobrá. Jen by to chtělo ovládání namísto přes bluetooth, raději přes wifi. Pak by se dala ovládat a kontrolovat i z jiného pokoje, či části domu.

Registrovaný uživatel12. května 2022

velmi tichý chod! široký výběr funkcí české menu hezký vzhled kompatibilní se sušičkou

některé programy nedokážu nastavit (nesrozumitelný popis)

Registrovaný uživatel5. května 2022

uspora vody a elektriny

Registrovaný uživatel5. května 2022

Máme ji už měsíc, je tichá a má velkou úsporu vody a elektřiny. Příště zase budeme kupovat BEKO.

Registrovaný uživatel21. dubna 2022

Tichá, široká škála programů, světlo v bubnu, velký buben

Jsem s pračkou maximálně spokojená

Registrovaný uživatel5. dubna 2022

Pračka má osvětlený buben.

Je mnohem hlučnější než starší typy. Udávaná spotřeba se mi moc nezdá, pračka je tak automatická, že si nastaví režim a čas praní nezávisle na uživateli. Nejde to moc ovlivnit. Byl jsem zvyklý na režim krátkého praní /40 min/, což je velká úspora času a peněz, zde mi naprosto chybí. Pračka si sama nastaví klidně dvojnásobně delší režim, než udává výrobce. S tím jsem velmi nespokojen. Proto se divím hodnocení spotřeby.

Registrovaný uživatel9. února 2022

super tichá pračka, spousta funkcí, perfektní rozměry opravdu i do malé koupelny.

Registrovaný uživatel4. února 2022

Všechno v pohodě

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

Tichá, super programy, prádlo hezky vyprané

Registrovaný uživatel14. ledna 2022

Zatím jsme velmi spokojeni

Registrovaný uživatel16. listopadu 2021

Vybíral jsem na základě recenzí

Nemohu hodnotit, jelikož předchozí pračka byla Miele, která je stále funkční i po osmnácti letech používání.

Registrovaný uživatel8. července 2021

Přehledné ovládání,tichá,přede jako kotě.Můžu zkrátit všechny programy až na 14.min.Odpočet času do konce,Super,doporučuji

Registrovaný uživatel20. května 2021

Tichá, úsporná a jednoduchá na ovládání. Vřele doporučuji!