Doba praní absolutně neodpovídá počátečnímu času, poslední 1 minuta trvá i 10 minut. A to stejné i u praní. Stará pračka byla jako hodinky , vše bylo přesné, ale dnes je vše jenom přibližné. Proč je tam nastavený čas ?

Rozbila se nám pračka BEKO, kterou jsme měli 8 roků. Proto jsme si koupili
novou pračku stejné značky, je modernější, má hodně vylepšení. Jsme s ní
zatím velmi spokojení !
Používáme ji několikrát týdně.
Po zkušenostech s jinými produkty firmy Beko jsme se rozhodli pro tuto pračku.
Příznivá cena a výkon.
Pravidelně podle potřeby.
Plná spokojenost.
Beko pračku mám již podruhé, je to velmi spolehlivá značka. Mám i sušičku a naprostá spokojenost.
Pračka je tichá, má prostorný buben a velká dvířka. Jednoduché ovládání a celkově hezky doladěné detaily ( dávkování tekutého prac. prostředku).
Možnost zkrácení programů, které jsou delší, než u dřívějších modelů. Parní čištění ještě neotestováno, ale určitě nezklame. Záruka na motor 10 let. Krásný design.
Pro mě Beko nejlepší značka praček a sušiček na trhu a mám opravdu srovnání.
Pri prani je velmi ticha vse ok.
Zdimani trochu hlucnejsi chybi polovicni prani.
V teto cenove relaci ok.
je zde rychlý program ,když jsou trička např. trochu zpocené, tak dám na rychlejší program praní
žádné zápory jsem neshledala
jsem s pračkou spokojena