Pračka Recenze Beko WUE 8612 XS0

Recenze Beko WUE 8612 XS0

Zepředu plněná pračka BEKO WUE 8612 XS0 je výtečnou volbou pro všechny, kteří nedají dopustit na klasickou pračku. Se zřetelem k hloubce 55 cm přísluší mezi tzv. pračky běžné velikosti, bez ústupků ohledně objemu. Šířka tohoto modelu činí 60 cm.

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Na závěr bychom tedy pračku Beko WUE 8612 XS0 zhodnotili rozhodně kladně. Už jen pořizovací cena je velmi příjemná, s cenou od 7 900 Kč se řadí k těm levnějším modelům. U pračky není důležitá pouze pořizovací cena, je potřeba hledět také na její spotřebu. Ta zde také potěší, jelikož se jedná o úspornou pračku, což si pochvalují také její majitelé v recenzích. Kromě chvály zde samozřejmě narazíme také na výtky, ty se nejčastěji týkají dlouhých programů, avšak stále pračka nabízí možnost zkrátit vámi zvolený program o polovinu díky speciální funkci. Nabídka programů je bohatá, oceňujeme například program na odstraňování skvrn nebo na outdoorové oblečení. Jinak pračka nabízí standardní programy, které naleznete u většiny modelů. Za nás se zkrátka jedná o pračku se skvělým poměrem cena/kvalita!

Více na CoVybrat.cz

Registrovaný uživatel6. července 2022

nízká spotřeba el.energie.

Registrovaný uživatel30. května 2022

Pere

Musíte vědět, že máte sundat transportní šrouby, jinak poskakuje po domě jako divá

Ne dělám si legraci. Je v pohodě. Klidně kupte.

Registrovaný uživatel17. prosince 2021

jsem spokojená, pračka funguje.

nejde změnit teplota na kratší program

Registrovaný uživatel17. prosince 2021

Velmi dobře pere, při praní je tichá.

Registrovaný uživatel13. prosince 2021

funguje jak má, je celkem tichá

chyběla mi v balení jedna ucpávka určená na místo po aretačním šroubu, když jsem se podíval na zemi původu, tak jsem se nedivil :)

Registrovaný uživatel29. září 2021

Ten to produkt splnil mé očekávání. Mohu doporučit.