jsem že zakoupením spokojený, zvenku vypadá malá , uvnitř dostatečně prostorná, je velmi tichá, vlastně není slyšet vubec, snadná manipulace při úklidu
zatim nevím co vytknout,

zatim nevím co vytknout,
Super vše
Vše na 100 %
Jedna z mála ledniček, které jsou tak úzké jak jsem potřeboval. I přes to, že jsem byl k nákupu této ledničky víceméně donucen mnou požadovanými rozměry vypadá pěkně a funguje tak jak má.
Malý spotřebič
Špatné balení, snadno se poškodí při transportu (dveře nejsou ochráněny polystyrenem, spodní kus polystyrenu je slabý)
Nemá mrazák, ačkoli se může zdát, že ano. Je to jen jakási dočasná police, která zabírá spoustu místa, ale užitek nemá.
Do kanceláře asi ok, do malé domácnosti k ničemu.
Vybírali jsme podle rozměrů a spotřeby.
Nevíme zatím o žádných.
Lednice ještě nedorazila
takže nemůžu hodnotit
na své rozměry poměrně prostorná,dobře chladí, výhodou je mrazící boxík, tichý chod.
poněkud hlasitý spínač mrazení.
Pro malé kuchyně a chaty bohatě stačí.