Mraznička Recenze Beko RFNE312E33WN

Recenze Beko RFNE312E33WN

BEKO RFNE312E33WN představuje šuplíkový mrazák v energetické třídě F a bílém provedení s objemem 282 l, elektronickým ovládáním s dotykovým displejem, šetrným LED osvětlením a 6 zásuvkami pro uskladnění potravin. Mraznička RFNE312E33WN disponuje výrobníkem ledu Twist and Serve, možností změny směru otevírání dveří a kovovým madlem EasyOpen.

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

Splňuje naše požadavky t.j. tichý chod, objem ,rozměry, možnost montáže dveří na opačnou stranu

Kvalita provedení, po předělání dveří na levou stranu u spodního pantu nedoléhalo těsnění. Musel jsem upravit otvory pro šrouby z důvodu posunutí spodního pantu. Bohužel jsem na to přišel teprve, když jsme začali mrazák plnit. Jinak jsem mrazák vrátil.

Kvalita zpracování je bídná.

Registrovaný uživatel22. července 2022

Je úplně super, funguje tak jak má, maximální spkojenost.

Určitě doporučuji.

Registrovaný uživatel30. května 2022

Super kvalita za super cenu

Registrovaný uživatel25. května 2022

Stejnou už mám 9 let

Registrovaný uživatel10. května 2022

Šuplíkový mrazák Beko je jeden z nejlepších

Registrovaný uživatel2. května 2022

Vše v pořádku. Funguje bez problémů.

zatím jsem žádné neobjevila

Registrovaný uživatel14. února 2022

Značný objem, beznámrazový systém, velmi tichý provoz, snadné otevíraní dveří, vymazlený ovládací panel v úrovni očí... V neposlední řadě velmi příznivá cena (ElectroWorld)

Snad jen ledosvětlení vnitřku svítí nepříjemně do očí (zastínila to volně nalepená bílá elektropáska) :-)

Zatím velmi spokojen. Vřele doporučuji!

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

Jsem spokojen meni co vytknout

Registrovaný uživatel5. září 2021

Velký prostor,přehledné,snadné ovládání

Mám teprv týden tak že zatím jsem spokojena

Registrovaný uživatel30. srpna 2021

Zakoupený výrobek je nový a plně funkční tedy spokojenost

Registrovaný uživatel10. března 2021

Velký, tichý.

Registrovaný uživatel22. února 2021

Mám už druhý kus této mrazničky a oba měli špatný display. Neustále se v různých intervalech zapíná a vypíná a sem tam i vypne celou ledničku. U prvního kusu jsem nedodržením reklamační lhůty odstoupila od smlouvy. Koupila jsem si jiný kus a je tu opět ta samá závada. Reklamaci jsem podala 2.2.2021, dnes je 22.2 a ještě se se mnou nespojil žádný technik. Takže to vypadá opět na odstoupení od smlouvy, kvůli nedodržení reklamační lhůty.Další mražák už určitě nebudu vybírat Beko.

Pokud je chyba v této produktové řadě, tak by ji měli vyřadit z prodeje.

Registrovaný uživatel17. prosince 2020

tichý chod