Cena, výkon, rozměry.
Mrazák nelze zapnout/vypnout zvlášť, není osvětlený.

Cena, výkon, rozměry.
Mrazák nelze zapnout/vypnout zvlášť, není osvětlený.
Zatím vše vpořádku.
Tichý mód, splňuje očekávání
Je vhodná na chalupu. Jsem spokojená. Líbí se mi.
Žádný zápor jsem nezjistila
Moje znama si pred 3lety koupila pracku BEKO a byla s ni spokojena,tak ja jsem si taky pred 2,4 roky koupil pracku BEKO a jsem s ni spokojeny, od te koupi peru kazdy tyden 1nebo nekdy 2 pracky a zatim bez problemu . A na zaklade toho kdyz mi odesla lednicka s mrazakem tak jsem se rozhodl koupit rozmerove zhruba stejnou lednicku s mrazakem znacky BEKO , je zapnuta zhruba mesic a ani nevim ze je zapnuta ten jeji zvuk je minimalni.Pouzivam ji nekolikrat denne a zatim bez problemu .
S Firmou BEKO jsem spokojeny. Pisu bez hacku a carek mam totiz klavesnici ENGLIS.
Ano ,chladí výborně.Ale to je snad normální když je to chladnička.Tole ovšem jediné plus.
Když jsem ledničku vybalil, nevěřil jsem svým očím-takové příšerné řemeslné zpracování jsem dlouho neviděl.Rumuni,nebo kdo to vyrábí asi nevědí co je pravý úhel.Zvolil jsem Německou značku, ale bohužel němcům je to asi jedno jak to nějací šmudlové vyrábí.Musel jsem demontovat panty, napilovat otvory pantů,posunout dveře.A úložný prosto taky nic moc.Schránky na dveřích se v podstatě nedají posouvat,což samozřejmě na fotu neuvidíte.
Tento výrobek když bych viděl v obchodě bych si nekoupil.