Lednice Recenze Beko RCNA366K40WN

Recenze Beko RCNA366K40WN

Na rozdíl od No Frostového chlazení, které potraviny vysušuje, využívá technologie Neo Frost lednice Beko RCNA366K40WN dva nezávislé chladicí okruhy. Ve spojení s dvěma ventilátory umí udržovat studený a vlhký vzduch jako ideální klima pro správné uchovávání čerstvých potravin. Zároveň dokáže vyrobit a udržovat suchý a velmi studený vzduch pro hluboké zamrazení potravin v mrazáku. Potraviny…

Registrovaný uživatel17. prosince 2022

No Frost Rozumná cena Velký objem

Registrovaný uživatel30. srpna 2022

Prozatim bezi a chladi jen at vydrzi?

K me spokojenosti bych bral jeste zarucni list !!!

Registrovaný uživatel5. srpna 2022

Tichá, funguje jak má.

Registrovaný uživatel28. května 2022

tato lednice s mrazákem je perfektní a hlavně že nemusím klekat na zem potom jsem nemohla vstát je perfektní

Registrovaný uživatel11. května 2022

Jedině co mi vadí je vštší hlučnost při zapínaní,již jsem si ale zvykla.

Registrovaný uživatel11. dubna 2022

vyhovoval velikostí ,jak ledničky,tak mrazáku zatím spolehlivý denně

doufáme,že bude sloužit dlouho

Registrovaný uživatel14. března 2022

mám už několik produktů této značky, s kterými jsem spokojen.

Registrovaný uživatel17. února 2022

Není hlučnější než udávají

Nemohu vyregulovat teplotu , mám nastavený necelou 1 z 5 ti stupňů. Chladí cca na 4 - 5 stC ale mrazí na - 24 st.C což je zbytečné . Při otočení termostatu cca o 2mm níže chadí na cca 9 - 10 st.C mrazí kolem -20. Ledničku jsem restartoval , otočil termostamem z dorazu na doraz vše bez efektu . První cca týden pracovala normálně na nastavení termostatu na 2,5 byla teplota ledničky +- 5 , mrazák +- 19..

Pokusím se konzultaci a budu muset asi reklamovat. Řemesná práce v oblasti kompresoru mizerná , podivně pokroucené trubičky přesahují obvod ledničky. Skříň dobrá.

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

Při dodání perfektně zabaleno, aby se nic nepoškodilo. Kvituji držák na lahve, které tak nezabírají místo v přihrádce dveří.

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

pěkná prostorná lednice, hodně poliček, vzadu není mřížka, tichý chod, skvělé chladí a mrazí.

doporučuji tento produkt cena , kvalita.

Registrovaný uživatel28. září 2021

Prostorná,celkem tichá

Pořád prázdná

Registrovaný uživatel15. září 2021

Lednice tichá....potřeba dodržet 2h po přepravě lednici odstát ,dát pozor na prostor před čidlo teploty u polic ať je volné. Lednice prostorná,vejde se i velký hrnec na spodní s polívkou třeba. Celková spokojenost.

Boky lednice se něco ohřívají...mně osobně to nevadí.

Produkt doporučuji pro domácnost.

Registrovaný uživatel7. srpna 2021

oceňuji samotné odmražování

Registrovaný uživatel26. června 2021

hlučné

Registrovaný uživatel5. května 2021

splňuje parametry uváděné výrobcem

nezjistil jsem žádné

Přes problémy s dopravou jsem byl neskutečně příjemně překvapený ochotou vstřícností a velikou profesionalitou zaměstnanců e-shopu E-Berry - doporučuji tento obchod

Registrovaný uživatel14. března 2021

Cena prostor design.

Vrčí.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2020

Dobrá lednička, má Nofrost.

Předělání pravostranného otvírání na levé byla makačka. Většina závitů byla ucpaná.

za ty prachy dobrá lednice. Doufám, že vydrží.