Musí se k tomu objednat i rámeček. Bohužel je jen ve stribrne barvě. Proto jsem mikrovlnku vracela. Objednavala jsem pres internet a musela odeslat zpět odkud prisla. Nešlo vratit na jejich pobočky. Vraceni penez bez problemu.

Cena. Dotykové ovládání. Funguje jak má. Jednoduché ovládání. Produkt je využíván několikrát denně.
Doporučuji.
Teprve se seznamujeme ale super ohřívá perfektně
za ty peníze!!+++
Pěkný desing, funguje dobře
Výrobce i prodejce uvádí že se jedná o vestavnou troubu ale vestavná není, jedná se o volně stojící troubu. Dá se sice předělat jako vestvaná ale musí se dokoupit speciální kit který obsahuje rámeček a kovovou konstrukci. Výrobce a prodejce by se měli naučit definici vestavné trouby a volně stojící trouby. Výrobce i prodejce by měl uvést troubu jako volně stojící s možností vestavění s pomocí speciálního kitu. Vestavná trouba je taková, která lze použít pouze jako vestavná, tato toruba je vyrobena jako volně stojící.
strašná instalace, nelze jen zasunout do skříňky, musí se vrtat
Poměr cena x výkon
Snadne ovládání, jednoduchost, možnost využití velkého výběru programů
Spokojenost, nemám výtku
šikovná, umí