Recenze Beko HTV8736XS0

Smart pračka se sušičkou Beko HTV8736XS0 s technologií SteamCure se postará o čisté a méně zmačkané oblečení. Je zařazena do energetické třídy D. Inteligentní pračku se sušičkou BEKO HTV8736XS0 je možné spárovat s mobilním zařízením pomocí BlueTooth a získat tak informace o vašem spotřebiči a ovládat jej na dálku. Kapacita bubnu pro praní činí 8 kg a pro sušení 5 kg prádla.

Registrovaný uživatel13. března 2023

Pračka je tichá, dobře se ovládá. Je k dispozici dost programů. Na praní perfektní.

Už při druhém sušení bylo prádlo cítit zatuchle.

Registrovaný uživatel11. června 2022

Úsporná pračka se sušičkou. Oproti jiným nespotřebuje tolik vody a elektřiny. Česká značka a kvalita.

Snad vyšší hlučnost při odstředění.

Kdo nehledí příliš na hlučnost a nechce zbytečně platit za elektřinu a vodu, jak u jiných praček se sušičkou, tak doporučuju. Beko je česká značka, hledí spíš na kvalitu výrobku, aby vydržel než na nějaký nesmysly, zda má pračka hlučnost 74 nebo 78 decibelů.

Registrovaný uživatel16. září 2021

doručili nám vadný kus, nedokázali jsme otevřít bubon, ani přivolaný technik z Beka do nedokázal, tovar jsme vrátili nedokážeme posoudit jak pračka se sušičkou funguje vybrali jsme si již jiný produkt