Pračka se sušičkou Recenze Beko HTE 7736 CSXCW

Recenze Beko HTE 7736 CSXCW

Automatická pračka se sušičkou Beko HTE 7736 CSXCW s českým popisem programů a S-shape bočními stěnami pro zvýšení stability disponuje kapacitou pro praní 7 kg a pro praní + sušení 4 kg. Pračka se sušičkou je zařazena do energetické třídy pro praní a sušení D. Hladina hluku spotřebiče při praní dosahuje 56 dB, při odstřeďování 75 dB a při sušení 64 dB. S velkými dveřmi o průměru 34 cm již…

Jarda Konečný1. září 2024

- Intuitivní jednoduché ovládání - Sympatické rozměry

- Hlučnost - Poruchovost - Aplikace k ničemu - Prádlo nevoní ani při použití nejrůznějších prostředků a hadříků do sušičky - Plastový zápach

Beko bych si z vlastní vůle nikdy nekoupil, ale koupil jsem zrekonstruovaný byt, který byl kompletně nově vybavený Beko spotřebiči, podotýkám nikdy nepoužívanými. Chtěl jsem dát jejich produktům šanci. Zprvu pračka hezky prala i sušila, prádlo bylo hezky hebké. Člověk tomu byl schopný i trošku odpustit opravdu velkou hlučnost a divně plastový zápach, který se linul i z prádla. Po dvou měsících se ale začalo stávat, že pračka prostě v půlce programu sama od sebe vypne a nedopere. Vytahujeme horké, ale mokré prádlo. Odložený start nefunguje. Plastový zápach je stále po měsících používání stejně silný. Aplikace do telefonu? Vůbec jsem nepochopil její smysl. Umí ukázat jen zda pračka jede, nebo ne. Navíc jede přes Bluetooth, takže musíte být doma v jejím dosahu, aby vám něco ukázala. Nechápu proč není spárovaná přes Wi-Fi jako normální chytré domácnosti, abych se mohl na její stav podívat hlavně když nejsem doma. Pračka funguje stejně hrozně jako všechny ostatní Beko spotřebiče co doma mám. Digestoř neodsává, myčka nemyje, no-frost lednice mrazí. Všechno to jsou nové věci. Beko už nikdy nechci doma ani vidět ….

Registrovaný uživatel9. října 2023

Špatné zpracování. Vybrali jsme na základě "NEZÁVISLÉHO TESTU" na netu :-D tento model BEKO, který byl s jinými značkami, jejichž produkty byly samozřejmě dražší a dle tohoto "NAZÁVISLÉHO TESTU", který deklaroval minimálně stejnou kvalitu, jako ostatní dražší značky, jsme nakoupili. Nezdálo se nám to, ale zkusili jsme. Je nám teď samozřejmě už jasné, jak moc jsou některé "NEZÁVISLÉ TESTY" skutečně "nezávislé".... No commemt. Po necelých dvou letech pračka protéká, přes přední víko a navíc přestává topit (vysušovat). Nyní řešíme již druhou reklamaci.

Beko = NE!

Václav Němec27. září 2022

Pere dobře, ale životnost 2,5 roky možná 3 roky --))

Tak po přesně 30 měsících používání se u pračko sušičky vysypali ložiska a prorezl buben!! Kdyby to bylo po 5 letech tak neřeknu NIC ale po 2,5 roce řešit další a nebo opravu je o ničem!! Stará pračka vydržela 13 let a fungovala dál. Prostě kvalita dnešních výrobků a životnost je až trapná.

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Funkce odloženého konce programu, buben se protáčí a prádlo se tak nepomačká. Dveře drží v otevřené poloze, kterou se sami zvolíte.

V porovnání s naší předchozí pračkou/sušičkou (jiné značky) je hlučnější. Kvalita není špatná, ale je znát že podobné, dražší pračko/sušičky jsou vyrobeny z podstatně vícero materiálu (silnější plasty atd.) Problém máme s tím, že v průběhu sušení (při přerušení programu) nelze otevřít dveře a případně si zkontrolovat fyzicky stav prádla!! Chybí program samostatná PÁRA!

Celkově za ty peníze to není katastrofa ale od novějšího výrobku než jsme měli před tím (byť byl o několik málo tisíc dražší před pár lety) jsme čekali více. Hodnocení 3 body z 5.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2021

pračka a sušička v jednom, úsporný rozměr do bytu

šíleně hlučná (nemyslela jsem si, že v dnešní době se ještě vyrábí takhle hlučné pračky), v době kdy ždímá pomalu není možné být v bytě, prach z oblečení zůstává po sušení na gumovém okraji bubnu a je nutné to vždy otírat, čas zobrazený na začátku cyklu se neustále mění (prodlužuje většinou) a tak není možné s ním počítat

na omezenou dobu jako alternativa k sušičce a pračce zvlášť ok, ale na dlouhodobější využívání bych ji nekupovala

Registrovaný uživatel19. června 2021

Dobře pere,dobrá spotřeba vody na eko cyklus praní.

V.ůbec jsem netušila jakou vysokou má spotřebu vody při sušení.Velmi dlouhé sušení

Protože mi šlo hlavně o sušení, tak bych si výrobek už nikdy nekoupila.

Registrovaný uživatel10. června 2021

Nízká cena.

Registrovaný uživatel1. června 2021

Máme krátce, pere a suší, tak jak má . Cena.

Registrovaný uživatel30. května 2021

Tichá, krásná, nenáročná, České menu, krásný design, neni co vytknout

Registrovaný uživatel12. května 2021

vypadá pěkně prádlo je nadýchané a čisté

sušička suší dlouho a prádlo není 100PROCENTNĚ SUCHÉ

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

Cena výkon super

Mohlo bejt lepší systém na cucky látky které se zachytávají do gumy a tím vzniká horší čištění

Ve finále je to dobrý produkt který splní účel

Registrovaný uživatel14. února 2021

Prádlo vypere jako každá pračka, prosrě pruměr

Sušička prádlo nedosuší při dodrženi doporučené hmotnosti prádla. Navíc je prádlo neuvěřitelně zmačkané ve srovnáni s klasickou sušičkou, opravdu hrůza

Klasická pračka s možností usušit pár věcí, rozhodně to není na to, sušit veškeré prané prádlo

Registrovaný uživatel6. února 2021

Tiché praní, jednoduché ovládání

Od novoty blblo zavírání dveří, takže jsme po dvou týdnech od koupení reklamovali. Teď už snad bude ok.