Myčka nádobí Recenze Beko DTC 36810 W

Recenze Beko DTC 36810 W

Myčka nádobí beko DTC 36810 W je volně stojící spotřebič, který vám ušetří spoustu času, práce, a hlavně energie při mytí nádobí. Bez problémů na jeden mycí cyklus pojme 8 sad nádobí. Se svou šířkou 55 cm, výškou 60 cm a hloubkou 50 cm jistě nalezne místo ve vaší kuchyňské lince. O nastavení myčky a stavu mycího cyklu vás bude informovat displej, který je součástí ovládacího panelu.

pansy12. srpna 2025

Ještě není v provozu, nemohu se k tomu dříve vyjádřit.

Michal P.28. října 2024

malé vnější rozměry, velký vnitřní prostor, tichá, umývá perfektně.

zatím jsem žádné nezjistil

K této značce jsem byl vždy skeptický, ale jelikož jsem díky rozměrům neměl jinou možnost, tak jsem zakoupil a jsem velmi mile překvapen, jednoznačně doporučuji.

matejkajarous2. prosince 2023

Myje nádobí a nekecá

Registrovaný uživatel29. srpna 2023

Jednoduché ovládání Tichý chod Super nakup na chatu

Registrovaný uživatel2. června 2023

myje dobře tichá nízká cena

Registrovaný uživatel26. března 2023

Oproti konkurenci prostornější.

Nestandardní koš na příbory, však u výrobce jsem za cca. 300,- Kč koupil obvyklý.

Registrovaný uživatel20. ledna 2023

Nestačil jsem použít

Registrovaný uživatel30. listopadu 2022

Malé rozměry a ovládání.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2022

Vyhovující rozměry pro naši skříňku v kuchyňské lince. Cena. Zatím jsme nepoužili.

Registrovaný uživatel31. července 2022

Velikost, kvalita.

Skvělá myčka, koupena na chatu do malé kuchyně, naprosto vyhovuje. Celková spokojenost. Doporučuji

Registrovaný uživatel11. května 2022

ideální velikost,umyje vše skvěle

za tu cenu paráda

Registrovaný uživatel7. května 2022

Ze strany zaměstnanců není co dodat slušné rychlé jednání poradí vám pomohou při výběru .Již vícekrát jsem nakupovala v Karvinském Planeu a hodláme v tom pokračovat i nadále .Vřele díky jsou to pracovníci na správném místě.Zboží bylo doručeno rychleji než jsem doufala .

Registrovaný uživatel10. března 2022

Tichý a šetrný provoz

Registrovaný uživatel23. února 2022

Myje ke spokojenosti

Koše by mohly mít část úchytů nádobí na dodělání

Registrovaný uživatel17. února 2022

Myje dobře Koupena za dobrou cenu Stačí mytí na 90 minut Vlezla se do linky místo police

Někdy jsou plastové krabičky mokré, kdy je sušení nedostatečné Bral bych raději koš na příbory

Super koupě, jsme spokojení. Porcelánové nádobí je vždy suché, na plastových krabičkách zůstává voda, ale nic strašného. Jen upozorňuji, že někteří tvrdí, že myčka vůbec nesuší - nesuší na krátký program 30 minut. Jako alternativu, že jsme původně při stavbě linky nechtěli myčku je toto dobrá volba - vlezla se do linky jen s malýma upravami.

Registrovaný uživatel16. února 2022

Velmi potichá + rozměry

Rozměrově se dá nainstalovat do skříňky odpovídající jejim rozměrům. Není nutné nic složitě předělávat

Registrovaný uživatel28. prosince 2021

Úspora času mytím nadobi a vody

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

Příznivá cena,velikost akorát pro 2-3 lidi v domácnosti.Nezabírá moc místa.Při plnění se člověk nemusí shýbat.Nízká spotřeba.Jednoduché ovládání.

Zatím žádné,používáme ji asi 3 týdny.

Nezabírá mnoho místa.Nám vyhovuje,protože je ve vestavbě nad pračkou v kuchyni,čímž je napojena na stejný přívod vody,elektriky i na stejný odpad,jako pračka.Nechtěl jsem ubírat místo v kuch.lince ještě myčkou.Myje dobře.Pro naši dvoučlennou rodinu dostačuje.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

Nízká cena ,myje a suší dobře.

Registrovaný uživatel26. února 2019

výborné mytí, nízká spotřeba energie a vody

výborný výrobek