Myčka nádobí Recenze Beko DSN 39430X

Recenze Beko DSN 39430X

Vestavěná myčka nádobí Beko DSN 39430X bude skvělý pomocník do vaší domácnosti. Na jeden mycí cyklus dokáže umýt až 14 jídelních souprav, je tedy vhodná i pro početnější rodinu. Svou spotřebou se řadí do energetické třídy D. Myčka nádobí disponuje jednoduchým a intuitivním způsobem ovládání a mytí, který ocení nejeden uživatel.

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

Kvalitní a dobré vybavení. Tichá a funguje jak má.

Registrovaný uživatel7. října 2022

Již od výrobce dobře zabalené. Funguje bez chyby, nádobí je čisté a je hodně ticha. Kvalitně vypadající produkt. Naprostá spokojenost.

Karel karel23. srpna 2022

3 šuplík a spotřeba - se nám při koupi zdálo symapatické

- Po 4 letech provozu je myčka odepsaná - prasklo spodní rameno a vyplavilo myčku, následkem čehož se poškodila. Technik nám při návštěvě sdělil, že je zahořelá elektronika, zničený trojcestný ventil a čerpadlo má takovou vůli, že je trop. Používali jsme ji asi moc dlouho porouchanou, ale myčka nikdy sama nepřerušila program, i když se zaplavovala. Prasklina v součástce za 3,50 nás odkázala na nákup nové myčky, neb oprava by převýšila 8000,- Kč - Kvalitně umyje nádobí pouze na dlouhý program s horkou vodou. Při použití jakéhokoli mycího prostředku! Nevyjímaje ty nejdražší i zaručeně marketingově nejlepší! Vyzkoušeli jsme i všechno i zaručené a babské rady a kýžený efekt se vždy dostavil až s vyšší teplotou vody.

NEKUPUJTE SI TO!

Registrovaný uživatel13. února 2021

Kvalita a cena

Registrovaný uživatel28. ledna 2021

Krásné myje a suši nádobí.

Zatím žádné, mám ji krátce.

Registrovaný uživatel13. února 2020

světlo, zásuvka na příbory, přídavné ostřikovací rameno

zatím vyzkoušeno 2x, nádobí čisté a suché