Myčka nádobí Recenze Beko DIN59530AD

Recenze Beko DIN59530AD

Myčka nádobí Beko DIN59530AD je vestavěný spotřebič, který vám ušetří spoustu času, práce, a hlavně energie při mytí nádobí. Bez problémů na jeden mycí cyklus pojme 15 sad nádobí, snadno se tedy zbavíte všeho špinavého nádobí naráz i v početnější rodině. Se svou šířkou 59,8 cm, výškou 81,8 cm a hloubkou 55 cm jistě nalezne místo ve vaší kuchyňské lince. O nastavení myčky a stavu mycího cyklu vás…

CoVybrat.cz
Hodnocení: 83 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

I dle uživatelských recenzí patří model Beko DIN5953AD mezi oblíbené myčky. Za střední cenu získáte velmi bohatě vybavený spotřebič, který se může pochlubit velkým množstvím mycích programů, Wi-Fi připojením, osvětlením na podlahu kuchyně, velmi tichým chodem a dalším specialitami, které každá domácnost ocení.

Více na CoVybrat.cz

snadná montáž

držáky na plechy

speciální mycí ramena

dlouhá doba mytí

prodlužuje čas mytí se speciálními funkcemi

vyšší cena

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

Jednoduchá mnontáž

Ovládání není tzv. user frendly. Starší lidé s tím mají problémy.

Registrovaný uživatel17. února 2022

Možnost výběru jak mýt příbory - zásuvka nebo koš. Je tichá.

Sháněli jsme myčku, která nádobí nejen umyje, ale taky usuší, vzali jsme proto dražší model, ale sušením tato myčka rozhodně zlamala. Automatické otvírání dvířek rozhodně sušení nepomůže. Navíc tak nepřehledný návod jsme snad ještě neviděli. Ikony, které jsou na myčce v návodu prostě nenajdete a tak se jen můžete domnívat který symbol patří k určitému programu.

Drahá na to co umí. Od myčky očekávám, že dobře myje a suší, ostatní vychytávky jako osvětlení a pod. jsou naprotdto podružné.

Registrovaný uživatel2. února 2022

Je to naše první myčka. Jsem z ni přímo nadšena. Nádobí je krasně umyté. A je tichá. Má vše co jsem hledala. Rychle dodání. Jsem moc spokojena

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

Vynikající poměr výkon/cena. Množství programů. Možnost ovládání přes Wifi. Tichý provoz i v noci. Možnost automatického otevírání dvířek. Výhodný provoz mycími gely (možnost úsporného dávkování).

Chybí možnost připojení k TUV.